جمعه, 31 فروردین,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

درآمدشغل تعویض روغنی چقدر است؟


درآمدشغل تعویض روغنی چقدر است؟

شغل تعویض روغنی، یکی از مشاغلی است که امروزه به دلیل افزایش روز افزون استفاده از خودروها، با استقبال بالایی مواجه شده است.

تعداد خریداران خودرو در ایران همیشه و همیشه درحال رشد بوده و کمتر کسی را مشاهده می کنید که ماشین نداشته باشد و یا حداقل یک بار در زندگی اش هم ماشین نداشته باشد .پس از این رو خودرو ها نیاز دارند تا در مواقع خرابی درست شده و یا سرویس کامل شوند . در این زمان است که نام مکانیک ها و تعویض روغنی ها و … به گوش می خورد .

 

بنابر اعلام دارالفنون، اگر شما هم یکی از افرادی هستید که برای رفت و آمدهای خود از اتومبیل شخصی استفاده می‌کند، احتمالا تا این لحظه متوجه شده باشید که برای اینکه اتومبیلتان عملکرد بهتری داشته باشد، لازم است هر از گاهی آن را به تعمیرگاه برده و روغن آن را تعویض کنید.

بنابراین همگی ما از میزان ضرورت این کار آگاهیم و می‌دانیم که حداقل سالی چندبار به تعویض روغنی مراجعه خواهیم کرد.

اگر شما هم در دسته افرادی قرار می‌گیرید که به صنایع مرتبط با خودرو علاقمند هستید و به دنبال یادگیری یک مهارت جدید کسب درآمد بیشتر می‌گردید، این حرفه برای شما مناسب است.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از میزان درآمد حاصل از این شغل، مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

 

آشنایی با شغل تعویض روغن موتور خودرو:

این حرفه یکی از مشاغل فنی مربوط به انواع خودروها می‎باشد. افرادی که به انجام این کار مشغول هستند، باید دارای یک مغازه باشند که بتوانند در آنجا خدمات خود را ارائه دهند. برخی از مهم‌ترین وظایفی که برای شغل تعویض روغن تعریف شده است شامل موارد زیر می‌شوند:

  • - عوض کردن روغن گیربکس انواع خودرو
  • - تعویض روغن موتور انواع خودروها
  • - تنظیم کردن باد چرخ‌های ماشین
  • - عوض کردن چرخ‌های ماشین در صورت نیاز
  • - تعویض روغن هیدرولیک فرمان
  • - عوض کردن فیلترهای روغن-- تعویض لنت‌های ماشین
  • - بالانس کردن و متوازن سازی چرخ موتور و...

هم چنین بخوانید:دلایل کم کردن روغن موتور چیست؟

بازار کار و درآمد شغل تعویض روغنی چگونه است؟

احتمالا اگر یادگیری این مهارت از اهداف شما باشد، یکی از سوالاتی که در حین تحقیق برای این شغل ذهنتان را به خودش مشغول می‌کند، میزان درآمد آن است.

جهت پاسخ به این سوال، لازم است بدانید که با افزایش روز افزون تولید و ساخت خودروهای داخلی و استفاده از خودروهای خارجی، بستر گسترده‌ای جهت کسب درآمد بیشتر برای افرادی که در این شغل مشغول به کار هستند، فراهم می‌شود.

همچنین لازم است بدانید که تعداد افرادی که برای خرید اتومبیل‌ها شخصی اقدام می‌کنند، روز به روز در حال افزایش است. از آنجایی که تمامی خودروها طی فواصل زمانی مشخصی نیاز به تعویض روغن دارند، میزان مراجعه به مراکز تعویض روغنی هم افزایش پیدا می‌کند.

 

درآمد تعویض روغنی در ایران چقدر است ؟

درآمد گاراژ های تعویض روغنی در ایران را نمی توان به صورت دقیق گفت اما در اینجا ما درامدی بسیار نزدیک را برای شما محاسبه می کنیم . از کمترین درامد تا بیشترین درآمد از طریق این کار .
پس با ما همراه باشید .

عواملی که باعث می شود کمترین درآمد را در این کار داشته باشید ( روزانه 1 الی 3 مشتری ) :
1 – محله بسیار خلوت
2 – گاراژ در کوچه باشد و یا دید درستی نداشته باشد
3 – رفتار بد صاحبکار
4 – نداشتن تنوع روغن و یا وسائل به روز در این کار مانند ساکشن های روغنی و …

  • درآمد حدودا ماهانه ( بدون در نظر گرفتن مالیت و اجاره گاراژ ) » 3.000.000 تومان


عواملی که باعث می شود بیشترین درآمد را در این کار داشته باشید ( روزانه 15 الی 30 مشتری ) :
1 – محل بسیار شلوغ
2 – نبود رقابت
3 – گاراژ در محل پر تردد قرار داشته باشد
4 – گاراز بسیار بزرگ باشد
5 – حدودا 3 متخصص مشغول به کار باشند
6 – دارای تنوع زیادی باشد
7 – هزینه کمتری بگیرد
8 – خوش رفتار باشد

  • حدود درآمد ماهانه بدون مالیات و اجاره ماهانه : 25.000.000 الی 60.000.000 تومان برای صاحبکار می ماند ( پس از کسر حقوق متخصصین ) .

شغل تعویض روغن چقدر درآمد دارد؟

 

جهت ورود به شغل تعویض روغنی چه ویژگی‎هایی باید داشته باشید؟

به عنوان یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که می‌توان برای ورود به این حرفه به آن اشاره کرد، علاقه فرد به حوزه فنی و خودرو است. همچنین لازم است بدانید که در این شغل افراد دائما با انواع خودروها و روغن سر و کار دارند، بنابراین دستان و لباس‌های آنها در اکثر مواقع کثیف و روغنی می‌شود به همین دلیل اگر دارای وسواس خاصی هستید، بهتر است بدانید که این شغل برایتان خیلی مناسب نخواهد بود.

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که در شغل تعویض روغنی مهم است، میزان مسئولیت پذیری فرد است؛ چرا که در این شغل باید دقت بالایی خرج داده شود و در صورت بروز کوچک‌ترین بی توجهی ممکن است راننده آن خودرو، دچار مشکلات خطرناکی شود.

در نظر داشته باشید که شما به عنوان فردی که می‌خواهد در این شغل مشغول باشد، باید بسیار صبور باشید؛ چرا که این کار دارای ساعت کاری زیادی بوده و ممکن است شما ساعت‌ها مجبور به ماندن در تعمیرگاه باشید. همچنین سر و کله زدن با افراد مختلف هم یکی دیگر از چالش‌هایی است که ممکن است با آن مواجه شوید.

هم چنین بخوانید:بهترین قطعات یدکی خودرو کدامند؟

چگونه می توانیم یک گاراژ خوب تاسیس کنیم ؟

یکی از مواردی مهمی که در درآمد تعویض روغنی تاثیر زیادی داشت دقیقا همین سوال است .
برای اینکه بتوانید گاراژ بسیار خوب و حرفه ای برای تعویض روغنی تاسیس کنید باید بتوانید موارد زیر را بررسی کرده و به خوبی تصمیم گیری کنید :
1 – نبود و یا کمبود رقیب در محل مور نظر
2 – در مسیر پر تردد باشد نه یک خیابان خلوت
3 – تنوع اجناس زیاد
4 – وسایل به روز
5 – داشتن حداقل 2 نفر متخصص
6 – …

در این حالت است که شما می توانید بگویید یک گاراژ بسیار خوب تاسیس کرده اید .

 

اهمیت یادگیری فوت و فن‌های شغل تعویض روغنی در مراکز آموزشی معتبر:

در نظر داشته باشید که برای یادگیری این حرفه حتما به آموزشگاه‌هایی مراجعه کنید که در مقایسه با بخش تئوری، بخش زیادی از تمرکز آنها روی مهارت‌های فنی و آموزش‌های عملی باشد. یکی از دلایلی که توصیه می‌کنیم به مراکز آموزشی مجهز و معتبر مراجعه کنید، بهره‌مندی این آموزشگاه‌ها از اساتید برتر و همچنین مجهز بودن آنها به تجهیزات و وسایل مورد نیاز جهت گذراندن دوره است.

به این نکته توجه کنید که هر چقدر آموزشگاه انتخابی جهت یادگیری این شغل، مجهزتر باشد که با کیفیت بالاتری این دوره را برگزار کند، روی کیفیت یادگیری شما هم تاثیر بیشتری خواهد گذاشت.

 

جهت آموزش شغل تعویض روغنی به کجا مراجعه کنیم؟

اگر تا این لحظه تصمیم خود را گرفته‌اید و مطمئن هستید که قصد شرکت در دوره آموزشی این شغل پردرآمد را دارید و نمی‎‌دانید باید به کجا مراجعه کنید؛ برای شما خبر خوبی داریم. طبق بررسی‌های صورت گرفته و رضایت تمامی دانشجویان، یکی از بهترین مراکز تخصصی آموزش تعویض روغنی، مجموعه دارالفنون می‌باشد.

این آموزشگاه که همیشه برای جلب رضایت و اعتماد دانشجویان خود تلاش کرده است، برای راحتی هر چه بیشتر آنها، در کنار برگزاری دوره‌ها در بالاترین سطح ممکن، خدمات زیر را ارائه می‌دهد:

  • - ارائه مدرک معتبر و مورد تایید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور
  • - قابلیت ترجمه مدرک
  • - دسترسی آسان با وسایل نقلیه عمومی
  • - بهره‌مندی از اساتید برتر و باتجربه
  • -امکان پرداخت شهریه کلاس آموزشی شغل تعویض روغنی به صورت اقساط
  • - فراهم کردن خوابگاه برای عزیزانی که از راه دور می‌آیند
  • - مجهز بودن کلاس‌ها به تجهیزات مورد نیاز و آموزش در فضایی کاملا مشابه تعمیرگاه

 

شما عزیزان می‌توانید در صورت تمایل به ثبت‌نام در دوره آموزشی شغل تعویض روغنی این مجموعه، به صفحه وب سایت به آدرس darr.ir مراجعه کرده و از طریق تماس با کارشناسان این آموزشگاه، از اطلاعات و راهنمایی‌های لازم در مورد دوره تعویض روغن موتور(https://darr.ir/product/taviz-roghani-panchargiri/) بهره‌مند شوید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آشنایی با موتور دو سرعته و کاربرد آن
یکی از انواع موتورها، الکتروموتور دو سرعته است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف دارد. در ادامه این مقاله شما را با موتور دو سرعته و کاربرد آن آشنا خواهیم کرد.
ادامه مطلب >
موتور براشلس چیست و چطور کار می کند؟
احتمال زیاد در هنگام تهیه بسیاری از محصولات و ابزارآلات الکتریکی با کلمه موتور براشلس مواجه شده باشید و نام آن به گوشتان خورده باشد. سؤالی که در آن زمان ممکن است ذهن شما را درگیر کند این است که موتور...
ادامه مطلب >
لامپ LED دریل شارژی چه کاربردی دارد؟
برخی از دریل پیچ گوشتی های شارژی یک یا چند لامپ LED برای کار در محیط های کم نور دارند. چراغ های LED تعبیه شده روی دریل، به بهتر دیده شدن محل سوراخکاری کمک می کنند.
ادامه مطلب >
الکتروموتور ضد آب چیست؟
هنگام خرید ابزارآلات صنعتی، نیمه صنعتی و حتی خانگی یکی از ویژگی ها و پارامترهایی که همیشه نظر مشتریان را به خود جلب کرده و کاربران را به خرید ابزاری تشویق می کند، تجهیز ابزار با الکتروموتور ضد آب است...
ادامه مطلب >
دریل شارژی چکشی چیست و چه کاربردی دارد؟
همانطور که از نام این ابزار نیز می توان فهمید، این نوع دریل دارای خاصیت چکشی مانند است. یعنی این ابزار جهت سوراخ کردن محل مورد نظر، از ضربات پی در پی و چکشی، برای نفوذ به سطح مورد نظر استفاده می نمای...
ادامه مطلب >
کاربرد دریل شارژی+اجزای تشکیل دهنده دریل شارژی
دریل ها در واقع یکی از پرمصرف ترین و کاربردی ترین ابزارها به شمار می آیند که در امور صنعتی، کارگاه های نجاری و مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار در انواع مختلفی در بازار موجود است. سه ...
ادامه مطلب >
آشنایی با دریل ستونی و کاربرد آن
دریل ستونی یک ابزار رومیزی یا زمینی است که برای ایجاد سوراخ های دقیق در چوب و فلزات طراحی شده است. به منظور آشنایی هرچه بیشتر شما عزیزان با این دستگاه، در این مقاله به معرفی آن میپردازیم.
ادامه مطلب >
معرفی موتور تک سرعته
ابزارآلاتی که مجهز به موتور تک سرعته هستند، کاربری آسان تری را دارند و برای مصارف خانگی و ساده تری مورد استفاده قرار می گیرند.
ادامه مطلب >
انواع سه نظام دریل
از ابزارآلات پرکاربرد که در صنعت و هر خانه و کارگاهی وجود آن لازم است، دریل ها می باشند. این ابزار به صورت گسترده در کارگاه ها و مشاغل مختلف مانند نجاری، لوله کشی، برق، بنایی و … استفاده می شود
ادامه مطلب >