پنجشنبه, 06 اردیبهشت,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟


دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر

چنانچه کیکتان پف زیادی کند، ولی پس از بیرون آوردن از فر پف آن می‌خوابد، یکی از مهم‌ترین دلایل آن زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر است.

 

برای پخت هر نوع کیکی بیکینگ پودر نیاز است و باید بیکینگ پودر سالم باشد. ولی مقدار آن نیز بسیار اهمیت دارد. بیکینگ پودر باید به مقدار لازم ریخته شود، نه زیاد و نه کم، چنانچه کم بریزید کیکتان پف لازم را نمی‌کند و بافت سفت می‌گیرد. چنانچه زیاد باشد کیک پف کاذب می‌کند و پس از خارج کردن از فر پف کیک می‌خوابد.

 

شوک وارد کردن به کیک

برای پیشگیری از خوابیدن پف کیک لازم است که پس از پخت به کیک شوک وارد نشود.

 

چنانچه کیک را پس از پخت سریع از فر بیرون بیاورید، در حالی که هنوز بسیار داغ است و در محیط آشپزخانه به ویژه وقتی هوا سرد است، بگذارید، به کیک شوک وارد می‌شود و پف آن می خوابد.

 

برای اینکه این اتفاق نیفتد هنگامی که کیک پخت و فر را خاموش کردید، ۵-۶ دقیقه کیک داخل فر بماند تا به تدریج دمای آن پایین بیاید. بعد نیز قدری در فر را نیم باز بگذارید تا کیک آرام آرام سرد شود و بعد که حرارت افتاد آن را از فر بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید.

 

رقیق بودن خمیر کیک

چنانچه مقدار آرد دستور کیکتان کم باشد یا مقدار بیشتر از مایعات و مواد تر مثل: روغن، شیر، گلاب و تخم مرغ استفاده کنید. مواد کیک شل و رقیق می‌شود. این آبکی بودن زیاد مواد کیک باعث پف کاذب در کیک می‌شود و پس از پخت پف کیک می‌خوابد.

 

پس تلاش کنید از دستورات مطمئن و امتحان شده استفاده کنید.

 

استفاده زیاد از شکر

استفاده زیاد از شکر پف کیک را کاهش می دهد، باید در مقدار استفاده از شکر توجه شود.

 

پخت کامل کیک

چنانچه کیک را پیش از اینکه فر را خاموش کنید، امتحان نکنید که به طور کامل پخته یا نه و وسط کیک خمیری باشد، پف کیک می خوابد. زیرا بافت کیک هنوز منسجم نشده و کیک آرام آرام پایین می ‎آید و حالت به هم چسبیده و خمیری پیدا میکند.

 

برای همین همیشه پیش از خاموش کردن فر با یک خلال دندان یا یک کارد به وسط کیک بزنید، در صورتیکه چیزی به آن نچسبید یعنی کیک به طور کامل پخته است.

 

کم یا زیاد بودن مقدار آرد

چنانچه مقدار آرد کم باشد نسبت آرد به مواد رقیق کیک کم باشد مایه کیک رقیق می شود و سبب می شود کیک درون فر پف کند اما به محض بیرون آوردن آن پف آن می خوابد.

 

باز کردن در فر

یکی دیگر از دلایل مهم خوابیدن پف کیک این است که: در هنگام پخت کیک در فر، توستر یا ماهیتابه را باز کنید. در این صورت نیز هوای سرد بیرون به کیک می‌خورد به کیک شوک وارد می‌شود و پف کیک می‌خوابد.

 

تا زمانی که بوی کیک بلند نشده و ۴۰ دقیقه از زمان پخت نگذشته به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

 

مخلوط کردن زیاد سفیده به مواد

زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.  

 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
چه زمانی کیک را از فر بیرون بیاوریم علت خوابیدن پف کیک یزدی علت خمیر شدن کیک علت خوابیدن پف کیک در توستر خوابیدن پف کیک بعد از پخت نی نی سایت کیک اسفنجی جدید فوت و فن پف کیک علت خوابیدن پف نان دلیل خوابیدن پف کیک چیست کیک اسفنجی با پف زیاد علت خوابیدن پف کیک نی نی سایت بعد از پخت کیک چه باید کرد علت خوابیدن پف کیک در کیک پز برقی علت پف نکردن کیک در سولاردام علت سفت شدن کیک اسفنجی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پخت دلیل خوابیدن پف کیک شیفون دلیل خوابیدن پف کیک خانگی دلیل خوابیدن پف کیک در کیک پز دلیل خوابیدن پف کیک بعد پخت دلیل خوابیدن پف کیک چیه دلیل خوابیدن پف وسط کیک دلیل خوابیدن پف کیک یزدی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پختن دلیل خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک بعد از پخت خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک در فر خوابیدن پف کیک بعد پخت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک داخل فر خوابیدن پف کیک بعد از پختن خوابیدن پف کیک پس از پخت علت خوابیدن پف کیک علت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
خواص اعجاب آور میوه گل نسترن چیست؟
کاربردهای دارویی گل نسترن در داروهای سنتی کاملاً مشهور و مستند است. میوه‌های این گل سرشار از ویتامین C هستند، مطمئناً برای سلامتی افراد مفیدند.گل نسترن همچنین مصارف زیادی در آشپزی، پزشکی و لوازم آرای...
ادامه مطلب >
آیا موهای کراتین شده را می توان رنگ کرد؟
مواد دکلره که برای روشن کردن موها استفاده می شود عامل اصلی سوختن مو است. وقتی موها سوخته یا خمیری می شود امکان از دست رفتن کامل مو نیز هست. گاهی مقدار آسیب به قدری زیاد است که مجبور می شوید موها را ک...
ادامه مطلب >
بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید
اکالیپتوس فواید بسیاری برای سلامتی دارد. البته هنوز برخی از این فواید در تحقیقات به اثبات نرسیده‌اند. در ادامه به بررسی برخی خواص اکالیپتوس برای سلامتی می‌پردازیم.
ادامه مطلب >
تبدیل زباله‌های پلاستیکی به نفت
یک شرکت زباله‌های پلاستیکی را به نفت مفید تبدیل می‌کند و قصد دارد سالانه ۳۰ هزار تن زباله پلاستیکی مخلوط را به نفت تبدیل کند. 
ادامه مطلب >
با خوردن نسترن سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید:
 یک متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: میوه نسترن معجزه‌ای برای تقویت بدن به خصوص در شرایط کرونا بوده و نسرین،نسترن و نستر از نام‌های این گل زیباست.
ادامه مطلب >
انتخاب سرویس پخت و پز مناسب
یکی از دغدغه های مهم هر خانم خانه‌دار و نوعروس برای لوازم آشپزخانه و جهیزیه، تهیه سرویس قابلمه است.انتخاب این ظروف بهتر است نسبت به نوع غذا و پخت و پزی که می خواهیم در آنها انجام دهیم، صورت گیرد. ظرو...
ادامه مطلب >
راههای تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم
همه سوسیس و کالباس ها تاریخ انقضاء دارند حتی بهترین آنها و وقتی تاریخ آنها تمام شود باعث مسمومیت می شوند. قصد داریم در این باره مطلب مفیدی را برای مصرف کنندگان عزیز محصولات پروتئینی منتشر کنیم. با ما...
ادامه مطلب >
چگونه هل را پودر کنیم؟
قطعا برای ساخت ادویه های مختلف به پودر هل احتیاج دارید. پودر هل در ادویه ای گوناگونی از جمله انواع زیادی از ادویه های هندی استفاده می شود. برای تهیه پودر هل به شیوه های زیر عمل کنید.
ادامه مطلب >
آشنایی با خواص بخور اکالیپتوس
اکالیپتوس یکی از موثرترین روغنهای اساسی برای مشکلاتی مانند سرماخوردگی و سرفه است. اکالیپتوس یک تقویت کننده ایمنی طبیعی قوی است. 
ادامه مطلب >