جمعه, 31 فروردین,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

فرق پاپریکا و پودر فلفل دلمه


فرق پاپریکا و پودر فلفل دلمه

فلفل پولی بیبر

فلفل پولی بیبر که در زبان عربی آن را حلب می نامند، از نوعی فلفل گوشتی نسبتا شیرین تهیه می شود که مخصوص ترکیه است و عمدتا نیز در این کشور کشت داده می شود. پول بیبر، نوعی فلفل است که غلاف آن در زمان رسیدن، به رنگ شرابی در می آید. در این زمان، فلفل را بلافاصله می چنند و هنگامیکه به درجه نیمه خشکی رسید، دانه های آن را از فلفل جدا می کنند. حالا فلفل را به گونه ای ساطوری و خرد می کنند که حالت پرک داشته باشد. در نهایت پول بیبر، در قالب نوعی ادویه گوشتی و چرب به آشپزخانه ها وارد می شود. رنگ شرابی این فلفل و حالت پرک بودن آن دیزاین عالی برای انواع غذاهاست و شما می توانید آن را پس از پخت و در هنگام سرو غذا، به کار برید.

 

فلفل پاپریکا

پاپریکا، اصالتا یک ادویه مجارستانی و در واقع همان فلفل دلمه خشک و پودر شده یا پرک می باشد که آن را به تنهایی و یا در ترکیب با دیگر ادویه جات به کار می برند. این فلفل را می توان از فلفل دلمه سبز و رنگی بدست آورد. اما معمولا پاپریکای تهیه شده از فلفل سبز کمی تلخ بوده و رنگدهی کمتری دارد. اما فلفل دلمه ای قرمز که دارای طعم شیرین تر و رنگ ویژه زعفرانی ای است و می توان آن را به عنوان جایگزینی در رنگ دهی به زعفران نیز دانست. توجه کنید که برای تشخیض پاپریکای خالص، اگر آن را در آب بریزید، نباید به سرعت شاهد تعییر رنگ آب باشید.

تو این پست بهتون می‌گیم که این تفاوت در چیه.
پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).
پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.
خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل دلمه هم باشه اما پودر فلفل دلمه فقط و به طور خالص از خود فلفل دلمه تهیه میشه.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
یکای پول ایران از قران تا ریال
احتمالا شما هم از پدربزرگ مادربزرگ های خود شنیده اید که در گذشته واحد پول ايران قِران بوده؛ این واحد پول که در واقع صاحب قران نام داشته و به شکل کوتاه شده نامیده می شد در دوره قاجار رواج داشته است. ...
ادامه مطلب >
خال اپیدرمال:علل، علایم و درمان آن
ضایعات پوستی که به دلیل رشد بیش از حد سلول های لایه بیرونی پوست ایجاد می شوند را به نام خال اپیدرمال می شناسند. 
ادامه مطلب >
کیست شکلاتی: علائم و نشانه، تشخیص و درمان آن
کیست شکلاتی یکی از انواع کیست ها است که در تخمدان ها به وجود می آید. کیست شکلاتی نوعی کیست پر از خون است که در تخمدان یافت می شود. در ادامه به چگونگی ایجاد کیست شکلاتی ، علت نام گذاری و روش های درمان...
ادامه مطلب >
زندگینامه کوروش کبیر از تولد تا مرگ
کوروش کبیر نخستین شاه و بنیان‌گذار دوره شاهنشاهی هخامنشی در ایران زمین می‌‌باشد. ایرانیان کوروش کبیر را پدر و یونانیان، که وی سرزمین‌های ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. کو...
ادامه مطلب >
معرفی پنل Character در فتوشاپ و نحوه استفاده
فتوشاپ در ویرایش متنی کامل ترین ابزار در نوع خود است. امکان پیچ و تاب دادن به متن و نوشتن متن بر روی یک مسیر، تنظیم فاصله خطوط و بزرگی و کوچکی متن و سایر موارد مربوط به متن در پنل کاراکتر که مخصوص مت...
ادامه مطلب >
کوچک کردن بینی در فتوشاپ با حفظ مدل طبیعی آن
فتوشاپ، یکی از کاربردی ترین نرم افزار هایی است که امروزه توسط ادیتورهای حرفه ای عکس، با اهداف مختلف استفاده می شود. شاید بخواهید که در برخی از عکس های خود، تغییراتی مانند کوچک کردن بینی خودتان را ایج...
ادامه مطلب >
داستانهای کوتاه درباره قضاوت زود هنگام
داستانهای بسیار زیبا درمورد زود قضاوت نکردن درمورد دیگران را برای شما عزیزان آورده ایم. پیشنهاد می کنیم این داستانها آموزنده درمورد قضاوت را حتما بخوانید…
ادامه مطلب >
حکم خوردن گوشت اسب در اسلام و ایران
از نظر اسلام خوردن بعضی مواد غذایی مکروه و یا حرام می باشد. این مواد غذایی و خوراکی ها برای بدن عوارض و مضراتی دارد که خوردن آن ها اصلا توصیه نمی شود. در شیعه خوردن گوشت جانورانی مانند اسب، قاطر و خر...
ادامه مطلب >
دستور تهیه صبحانه مقوی و خوشمزه(اوتمیل رژیمی)
اوتمیل رژیمی یک صبحانه مقوی است که با پرک جو دو سر تهیه می شود و به دلیل فیبر بالایی که دارد کمک می کند مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. 
ادامه مطلب >