شنبه, 15 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

شرکت تولیدی نان بلوری در شیراز


شرکت تولیدی نان بلوری در شیراز

نان بلوری نوعی نان خشک و ترد است که از آرد کامل گندم تهیه می‌شود و به دلیل ظاهری شفاف و براق که شبیه به بلور است، به این نام معروف شده است.

نان بلوری چیست؟

نان بلوری نوعی نان خشک و ترد است که از آرد کامل گندم تهیه می‌شود. این نان به دلیل ظاهری شفاف و براق که شبیه به بلور است، به نان بلوری معروف شده است.

نان بلوری مراحل پخت مشابهی با نان لواش دارد، با این تفاوت که در نان بلوری، خمیر نازک‌تر پهن می‌شود و در حرارت ملایم‌تری برای مدت زمان طولانی‌تری پخته می‌شود. این امر باعث می‌شود که نان رطوبت خود را از دست داده و خشک و ترد شود.

نان بلوری به دلیل سبوس‌دار بودن، فیبر بالایی دارد و از نظر ارزش غذایی غنی است. این نان همچنین کالری و چربی کمی دارد و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی شناخته می‌شود.

نان بلوری کاربردهای مختلفی دارد. می‌توان آن را به تنهایی یا همراه با پنیر، کره، مربا، عسل و یا سایر مواد غذایی میل کرد. همچنین از این نان برای تهیه نان تست، نان سوخاری و یا تیلیت استفاده می‌شود.

خواص نان بلوری

  • منبع فیبر: نان بلوری به دلیل سبوس‌دار بودن، فیبر بالایی دارد که به هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.
  • کالری و چربی کم: این نان کالری و چربی کمی دارد و برای افرادی که به دنبال کاهش وزن یا حفظ تناسب اندام هستند، مناسب است.
  • سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی: نان بلوری منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین B، آهن، منیزیم و فسفر است.
  • افزایش حس سیری: فیبر موجود در نان بلوری به شما احساس سیری می‌دهد و به این ترتیب از پرخوری جلوگیری می‌کند.
  • مناسب برای افراد دیابتی: نان بلوری قند خون را به طور ناگهانی افزایش نمی‌دهد و برای افراد دیابتی مناسب است.

اگر به دنبال یک نان سالم، مقوی و خوشمزه هستید، نان بلوری می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

کارخانه نان بلوری در شیراز کجاست؟

در استان فارس یکی از بهترین کارخانه های تولید کننده نان بلوری در حال فعالیت هست که بهترین نمونه نان بلوری را به مشتریان ارایه میدهد. مجتمع تولیدی بهنان یک از بهترین تولید کنندگان نان بلوری در استان فارس می باشد که می توانید نان با کیفیت را از این مجموعه تهیه نمایید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
چه خوراکی‌هایی را نباید با معده خالی بخوریم؟
همه می دانند که صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است، اما آیا می دانید که در صبح نمی توانید هر چیزی را که می خواهید بخورید؟  بعضی از غذاها برای ما خیلی خوب نیستند. در اینجا به برخی مواد غذایی که باید از...
ادامه مطلب >
چرا نباید برنج پخته شب‌مانده را دوباره مصرف کنیم؟
هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری به نام "باسیلوس سرئوس" رشد می کند که خطرناک است.
ادامه مطلب >
سلامتی ستون فقرات با بین بگ ها
پزشکان همیشه پیشنهاد می کنند که از یک مبل راحت استفاده کنید. نسل جدیدی از مبل‌های راحت که امروزه وارد بازار شده‌ است، بین بگ می باشد.
ادامه مطلب >
مواد جادویی برای دوپینگ مغز و حافظه
آیا تغذیه می‌تواند باعث تقویت حافظه‌ شود؟ اگر جواب‌تان مثبت است، درست حدس زده‌اید! تحقیقات متعدد نشان داده‌ است که تغذیه صحیح و استفاده مناسب و متعادل از خوراکی‌ها، سبب تقویت حافظه و دور ماندن از بیم...
ادامه مطلب >
با گرفتگی سینک اشپزخانه خداحافظی کنید
یکی از محصولاتی که امروزه در کشورهای توسعه یافته برای حفظ محیط زیست استفاده می شود دستگاه زباله خرد کن آشپزخانه است که زیر سینک نصب می شود و توسط آن می توان کلیه زباله های تر خانگی را پودر کرد و به ف...
ادامه مطلب >
حواشی پیرامون هدایای تبادل‌شده بین «قالیباف» و «اردوغان»
هدیه ۳۰۰ هزار تومانی اردوغان در مقابل هدیه سی میلیونی قالیباف!
ادامه مطلب >
آیا زاگزانتین برای سلامتی چشم ها مفید است؟
زاگزانتین نوعی ترکیب شیمیایی در بدن است که در بخش های مختلفی اعم از چشم، خون، مغز، پوست و سینه وجود دارد. شکل ظاهری زاگزانتین ترکیبی از رنگ های نارنجی و قرمز است. بدن در راستای کارکرد اندام مختلف به ...
ادامه مطلب >
پیشنهاد هایی برای تهیه یک صبحانه قوی و مغذی
در مورد مزایای خوردن یک صبحانه ساده و مقوی آنقدر نوشته شده که دیگر همه ما بدان واقفیم. در واقع، صرف صبحانه بلافاصله پس از بیدار شدن موجب تنظیم قند خون بدنتان می‌شود و به همین خاطر یکی از مهم‌ترین وعد...
ادامه مطلب >
گرمای لذت بخش کرسی با طعم درمان
در سرمای پاییز و زمستان هیچ وسیله گرمازایی به‌اندازه بخاری و کرسی لذتبخش نیست.
ادامه مطلب >