ﺳﻪشنبه, 28 فروردین,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

بررسی ویژگی های صندلی اداری + معرفی بهترین مدلها


بررسی ویژگی های صندلی اداری + معرفی بهترین مدلها

خرید صندلی کامپیوتر یا به عبارتی صندلی اداری مناسب و ارگونومیک برای همه افرادی که با نشستن مداوم پشت میز سروکار دارند ضروری است. ازآنجاکه برچسب ارگونومیک تضمین نمی کند که صندلی انتخابی شما تمام ویژگی های لازم را داشته باشد، بهتر است درباره ویژگی های یک صندلی اداری مناسب بیشتر بدانید. به همین خاطر ما سعی کردیم تا در این مطلب شما را با یکسری از نکات مهم در خرید یک صندلی اداری مناسب و با کیفیت آشنا نماییم.

همه افرادی که روزانه چند ساعت پشت میز می نشینند و می نویسند یا با رایانه کار می کنند و به طورکلی کارهای اداری انجام می دهند، خواه در منزل باشند یا در دفتر کار، می دانند که نشستن طولانی پشت میز خستگی، درد شدید در ناحیه گردن، پشت، کمر و حتی باسن و پاها را به دنبال دارد.

امروزه در همه جای دنیا استفاده از صندلی های اداری برای انجام کارهای روزانه کارمندان یک اصل کاملا مهم و حتی تخصصی بحساب می آید که حتما بایستی با در اختیار داشتن دانش قبلی اقدام به تهیه و خرید یک یا چند تا از این نوع صندلی های اداری نمایید. صندلی هایی مناسب استفاده در مکان های تجاری و اداری هستند که با توجه به استفاده طولانی مدت از آن ها، اولا سبب آسیب رساندن جسمی به استفاده کنندگان خود نشوند و ثانیا از دوام کیفیت مطلوبی نیز در این بین برخوردار باشند.

 

راهنمای خرید صندلی اداری

 

صندلی اداری چیست؟

صندلی اداری یکی از وسایل مورد نیاز برای تمامی شرکت ها و اداره جات می باشد. که علاوه بر میزان کارایی بهتر، می تواند سلامت جسمی کارکنان را نیز افزایش دهد. بر همین اساس، استفاده از صندلی های نامناسب و غیر استاندارد در اداره جات، می تواند آسیب های جبران ناپذیر و جدی برای بدن کارکنان وارد کند.

برای از بین بردن این مشکل، مدیران می توانند با تهیه صندلی های آرگونومیک و استاندارد برای محیط اداری خود، سلامت کارمندان خود را تضمین نمایند و رضایت و کارایی را هم دو چندان کنند.

 

صندلی کامپیوتر ارگونومیک چیست؟

طراحی ارگونومیک به طور کلی به این معنا است که در طراحی یک صندلی تمام ویژگی های فیزیکی افراد در نظر گرفته شود و صندلی به گونه ای طراحی و ساخته شود که بیش ترین کارایی را برای فرد خریدار داشته باشد. مطمئناً، افراد در مدل ها و آناتومی های مختلفی هستند، بنابراین آنچه که یک شخص صندلی ارگونومیک کامل می داند، ممکن است برای شخص دیگری بسیار ناخوشایند باشد. پس اصلی ترین مورد درباره صندلی ارگونومیک، قابلیت تنظیم شدن آن است.

صندلی های ارگونومیک به گونه ای طراحی شده اند که شما می توانید ساعت ها بر روی آن کار کنید و احساس خستگی به شما دست ندهد. در صورتی که اگر صندلی استاندارد نباشد پس از ۳۰ دقیقه از نشستن خسته می شوید. صندلی های ارگونومیک برای افرادی که به صورت دورکار مشغول هستند انتخاب بسیار خوبی است.

 

صندلی اداری

 

تاثیر صندلی نامناسب بر سلامت بدن

با توجه به گفته متخصصان، استفاده دراز مدت از صندلی های نامناسب می تواند عوارض چون کمر درد، پادرد، نارحتی های عضلانی، گردن درد، ایجاد مشکلاتی برای ستون فقرات و… را در پی داشته باشد.

پس با توجه به گفته متخصصین باید گفت که استفاده از صندلی های مناسب علاوه بر اینکه سلامت عمومی بدن حفظ را حفظ می کند و در هزینه های اقتصادی ناشی از درمان مشکلات به وجود آمده توسط صندلی های نامناسب صرفه جویی می شود. پس همین حالا به فکر خرید و یا تعویض صندلی نامناسب خود باشید.

 

ویژگی های مهم بهترین صندلی اداری چیست؟

برای داشتن یک خرید رضایت بخش باید مولفه هایی را در نظر بگیرید که عدم توجه به آنها می تواند مشکلات جدی ای برای شما به دنبال داشته باشد. در ادامه به بررسی این موارد می پردازیم

  1. ارتفاع یک صندلی اداری استاندارد: ارتفاع مناسب به قد شما بستگی دارد اما معمولا ارتفاع 40 الی 53 سانتی متر قسمت نشیمن گاه صندلی از سطح زمین، تقریبا برای تمام افراد جواب می دهد. ارتفاع آن باید به نحوی باشد که زانوها زاویه 90 درجه داشته، کف کفش کاملا به سطح زمین برسد و آرنج ها با سطح میز کامپیوتر در یک راستا باشند. البته ارتفاع صندلی باید به راحتی قابل تغییر باشد.
  2. عمق و عرض صندلی: عرض استاندارد برای یک صندلی اداری از 43 الی 50 سانتی متر متغیر است. عمق صندلی (منظور از عمق فاصله بین قسمت جلویی تا پشت نشیمن گاه صندلی است) نیز باید به اندازه ای باشد که پشت زانو تا نشیمن گاه صندلی بین 5 الی 10 سانتی متر فاصله داشته باشد.
  3. پشتی استاندارد صندلی اداری: ناحیه ی پشتی صندلی باید قادر به حفظ حالت طبیعی ستون فقرات در حین نشستن باشد و همچنین حمایت کافی برای کمر فراهم کند. در این راستا، عرض آن باید بین 30 الی 48 سانتی متر باشد. در مواردی که این قسمت و نشیمن گاه صندلی یک تکه هستند، قسمت پشتی باید قابلیت تنظیم شدن و قفل شدن روی حالت انتخابی شما را داشته باشد.
  4. بهترین جنس قسمت نشیمن گاه صندلی: این قسمت باید نرمی کافی برای تضمین راحتی در نشستن های طولانی مدت را داشته باشد. آنهایی که از مواد اولیه ی قابل تنفس ساخته شده اند نسبت به انواع سفت تر، در اولویت خواهند بود؛ چرا که قابلیت تنظیم جریان هوای بیشتری خواهند داشت.

 

انواع صندلی اداری

واقعا مناسب ترین صندلی اداری برای شما کدام نوع است؟ در این بخش با معرفی انواع صندلی اداری به پاسخ این سوال خواهید رسید.

صندلی مدیریتی

صندلی مدیریتی معمولا بیشترین قیمت و زیباترین طراحی را در مقایسه با بقیه دارد و اصولا قسمت تکیه گاه پشتی آن بسیار بلند و دارای بالشتک های باکیفیت تری است. به همین دلیل، بیشتر آن ها دارای طیف کاملی از ویژگی های ارگونومیک هستند.

صندلی مدیریت معمولاً برای مدیر و رئیس شرکت در نظر گرفته میشود. این مدل صندلی اداری، بسیار بزرگ و سنگین وزن است. مدیران شرکت میتوانند براحتی در این صندلی، خود را رها کنند و به کار خود بپردازند. این صندلی برای نویسندگان یا کسانی که کار کامپیوتری می کنند، چندان کاربرد نخواهد داشت. آنان بهتر است از صندلی های ارگونومیک مخصوص به شغل خود استفاده کنند.

 

انواع صندلی اداری

 

صندلی کارمندی یا کارشناسی

صندلی کارشناسی مناسب کارکنان اداری شرکت ها است و برای کارمندان، کارشناسان یا متخصصان سازمان طراحی می شود. ابعاد و وزن این صندلی ها نسبت به صندلی های مدیریتی بسیار کمتر است.

قابلیت تقسیم وزن بین بالشتک های صندلی و زانو به منظور کاهش کشیدگی کمر دارد تا روند انجام کارهای روزانه برای کارمندان ساده تر شود. تقریبا مشابه صندلی مدیریتی است، اما ابعاد کوچکتر و قیمت پایین تری دارد.

صندلی کنفرانس

همانطور که از نام آن پیداست، این نوع صندلی برای استفاده در یک اتاق کنفرانس طراحی شده است که در آن جلسات گروهی و تا حدی طولانی برگزار می شود. به همین دلیل دارای انواع بالشتک پشتی و کمری برای پیشگیری از خستگی مزمن افراد شرکت کننده است. البته برای نشستن بیش از نیم روز پشت میز اداری نیز گزینه عالی است.

صندلی گیمینگ یا مخصوص بازی

صندلی گیمینگ، یکی از انواع صندلی اداری گرانقیمت و لوکس می باشد. این صندلی مخصوص کسانی است که برای مدت زمان زیاد، کار بازی سازی انجام می دهند و یا مشغول بازی کردن هستند. این نوع صندلی ها از ضوابط و استانداردهای ارگونومیک در طراحی صندلی پیروی می کنند.

صندلی انتظار

این نوع صندلی برای استفاده مداوم و حتی 24 ساعته در محیط های کاری مانند مراکز تماس، گزینه ایده آلی است. چرا که اصولا با فریم هایی با دوام فوق العاده، پشتی های ضخیم و چندین تنظیمات ارگونومیکی طراحی می شود.

صندلی اپراتوری

صندلی اپراتوری تقریبا مشابه نوع کامپیوتری است، فقط با این تفاوت که ابعاد کوچکتری دارد و به نوعی برای ارائه خدمات در مکان هایی با رفت و آمد زیاد مانند کافی نت ها و اداره پست طراحی شده است.

 

انواع صندلی اداری

 

صندلی آزمایشگاهی

انواع صندلی آزمایشگاهی اساسا به گونه ای طراحی شده اند که پرسنل آزمایشگاه ها و مراکز پزشکی بتوانند به کمک آن روند کار خود را تسهیل کنند. خوشبختانه مدل های مختلفی مانند چرخ دار یا ثابت، دسته دار یا بدون دسته، دارای قسمت تکیه گاه پشتی یا بدون آن دارند و پاسخ گوی سلایق مراکز مختلف پزشکی هستند.

صندلی کانتر

اصولا ارتفاع صندلی کانتر بسیار بلندتر از انواع دیگر است و به همین دلیل معمولا برای مسئولین بخش ورودی ادارات مانند نگهبانان خریداری می شود. وزن کمی دارد، بسیار نرم است و علاوه بر امکان تنظیم ارتفاع بعضی از مدل های آن دارای رکاب در قسمت پایین است و مانع بروز مشکلات جدی در کمر و پا می شود.

صندلی ارگونومیک

به مرور با افزایش ساعت کاری و صرف اوقات زیادی از روز روی صندلی، نیاز به نوعی از صندلی اداری با قابلیت های پشتیبانی بیشتر احساس شد و همین مساله باعث ظهور نسل جدید از صندلی های طبی با عنوان ارگونومیک شد. در واقع تفاوت اصلی آن ها با بقیه در امکان تنظیم عمق صندلی، شیب زانویی، ارتفاع نشیمنگاه، ارتفاع پشتی صندلی و قسمت پشتیبانی کمر است.

 

نکات مهم هنگام خرید صندلی اداری

جنس رویه و روکش صندلی

در بازار داخلی ایران شما می توانید با صندلی های مختلفی در زمینه کاربری های اداری و تجاری مواجه شوید که با انواع و اقسام چرم ها و پارچه ها مختلف ساخته شده اند. جنس رویه و روکش صندلی شاید به لحاظ ظاهری برای شما خریداران محترم حائز اهمیت باشد و بخواهید با خرید یک صندلی اداری شکیل سبب زیباتر شدن دکوراسیون محیط اداری و یا تجاری خود شوید.

 

جنس رویه صندلی

 

اما بایستی همیشه این نکته مهم را مد نظر خود قرار دهید که یک چنین محصولی قطعا در طی ساعات های متمادی زیادی مورد استفاده قرار می گیرد و به همین جهت بایستی از جنس رویه و روکشی همچون مِش برخوردار باشد (با قابلیت گردش هوا) که نه سبب تعرق نواحی کمری و نشیمنگاهی شما شود و هم از قابلیت شستشو حتی با مواد شوینده برخوردار باشد.

ناگفته نماند که روکش های پارچه ای از کیفیت و دوام بالاتری به نسبت روکش های چرمی برخوردار هستند ولی خوب روکش های چرمی نیز دارای جذابیت های بصری به مراتب بالاتری در محیط هستند. (چرم نامرغوب در صندلی با گذر زمان پوسته پوسته می شود)

پایه های صندلی اداری

هنگام خرید صندلی اداری مناسب برای جلوگیری از کمردرد دقت داشته باشید که اولا پایه های صندلی پنج پر باشند. این ویژگی باعث استحکام صندلی و قرارگیری ایمن آن روی زمین خواهد شد و احتمال واژگون شدن شما را به حداقل می رساند.

نکته ی دیگر وجود چرخ مناسب در زیر پایه ها است. باید توجه داشته باشید که اولا صندلی چرخدار باشد، دوما چرخ های صندلی از نوعی باشند که بتوانند روی سطحی که قرار است صندلی را روی آن استفاده کنید، عملکرد صحیحی داشته باشند. داشتن صندلی چرخدار با چرخ های مناسب از کش و قوس های احتمالی بدن برای دسترسی به نقاط مختلف میز جلوگیری خواهد کرد. کش و قوس هایی که معمولا باعث گرفتگی های عضلانی شده و یکی از عوامل کمردرد هستند.

پشتی صندلی اداری مناسب

هنگام خرید صندلی اداری مناسب دقت کنید پشتی صندلی از فنریت مناسبی برخوردار باشد. در صندلی های ارگونومیک این امکان برای کاربر وجود دارد که توسط اهرم متصل به مکانیزم صندلی اداری تکیه گاه را در نقطه ای ثابت نگه دارد.

صندلی کارمندی مناسب در قسمت پشتی صندلی دارای اندکی انحنای رو به بیرون است. این انحنا متناسب با انحنای ستون فقرات طراحی شده و وظیفه ی پشتیبانی از کمر برای جلوگیری از کمردرد را برعهده دارد. در برخی صندلی های اداری ارگونومیک نیز یک بالش به منظور پر کردن گودی کمر وجود دارد.

دسته صندلی اداری مناسب

دسته های صندلی اداری مناسب باید حداقل عرض ۲ اینچ داشته باشد تا ساعد دست ها به راحتی روی آن ها قرار بگیرد. جنس دسته ها باید از نوعی باشد که باعث بروز هیچگونه حساسیت پوستی نشود. به همین منظور در صندلی های اداری ارگونومیک معمولا از روکش انتگرال در قسمت دسته صندلی استفاده می شود.

قابلیت تنظیم دسته از ویژگی هایی است که کمک می کند افراد با قدهای مختلف بتوانند دسته را به نوعی تنظیم کنند که شانه های فرد در وضعیت راحت قرار بگیرند. این ویژگی برای جلوگیری از خستگی کاربر در نشستن های طولانی بسیار حائز اهمیت است.

طراحی ارگونومیکی

ارگونومیک یعنی تلفیق دانش انسانی با یک محصول تجاری که در خصوص یک صندلی اداری اینگونه صدق می کند که سبب افزایش گردش خون، محافظت از ستون فقرات و عضلات گردن و همچنین با پر نمودن گودی کمر باعث نشستن های کاملا درست و استاندارد حتی در بازه های زمانی بسیار طولانی می شود.

 

صندلی ارگونومیک

 

تنظیمات صندلی

از دیگر موارد مهمی که در هنگام خرید یک صندلی اداری باید به آن توجه داشته باشید، قابلیت تنظیم بخش های مختلفی از آن می باشد! در حال حاضر اغلب صندلی های اداری موجود در بازار از قابلیت های ساده ای نظیر: تنظیم ارتفاع صندلی و همچنین قسمت پشتی آن برخوردار هستند اما خوب می توان در بین مدل های دیگر این نوع از محصولات اداری نیز با نشیمنگاه هایی مواجه شد که از قابلیت تنظیم در بخش هایی همچون دسته های صندلی، بخش سَری صندلی و حتی نشیمنگاه صندلی نیز برخوردار می باشند.

برخورداری از فوم سرد

دوستان و خریداران گرامی توجه کنید که حتما بهتر است برای خرید صندلی اداری به سراغ محصولاتی بروید که از فوم سرد تهیه شده اند؛ صندلی هایی که با فرم سرد درست شده اند از کیفیت بالایی در دراز مدت برخوردار هستند و می توان روی دوام و بقای آنان بیش از سایر صندلی هایی که با فوم گرم ساخته می شوند، حساب کرد.

قیمت صندلی اداری

قیمت صندلی اداری معمولا با توجه به کیفیت و مکانیزم های مختلفی (جک های تنظیم) است که برای آن در نظر گرفته شده است. از آنجایی که یک کارمند در طول ماه ساعت های بسیاری را بایستی بر روی صندلی بنشیند و مشغول کار خود شود، توصیه می کنیم حتما از نشیمنگاه اداری استفاده کنید که لااقل از حداقل استانداردهای جهانی در ساخت آنان استفاده شده باشد. مخاطبان عزیز توجه داشته باشند که هنگام خرید یک صندلی اداری فارغ از قیمت آن باید به فکر ابعاد فیزیکی و جسمانی کسی باشند که قصد نشستن و استفاده از آن صندلی را دارد.

نحوه نشستن صحیح پشت صندلی

خرید صندلی ارگونومیک امکان نشستن صحیح را به شما خواهد داد؛ اما اگر به عنوان کاربر نشستن صحیح را بلد نباشید یا آن را رعایت نکنید، کمکی به جلوگیری از کمردرد نخواهید کرد. در ادامه به نکاتی در خصوص نحوه ی نشستن صحیح روی صندلی اداری مناسب اشاره می کنیم.

  1. ارتفاع نشیمن را به گونه ای تنظیم کنید که کف پاهایتان به طور کامل روی زمین قرار بگیرند. بهتر است هنگام نشستن زاویه ای که زانوی شما تشکیل می دهد کمی بیشتر از ۹۰ درجه باشد.
  2. پشتی صندلی را طوری تنظیم کنید که تکیه گاه به طور کامل کمر شما را در بر بگیرد. این کار در جلوگیری از کمردرد تأثیر زیادی داشته و احتمال بروز دردهای موضعی را کاهش می دهد.
  3. عمق صندلی را طوری تنظیم کنید که زانوهایتان با لبه ی صندلی فاصله ای برابر با یک مشت داشته باشند.
  4. دسته های صندلی باید بازوهای شما را نزدیک به بدنتان نگه دارند. ارتفاع دسته ها را به گونه ای تنظیم کنید که شانه هایتان کاملا راحت باشند.

 

نحوه نشستن صحیح روی صندلی

جمع بندی

در این مطلب شما را با ویژگی های صندلی اداری مناسب برای جلوگیری از کمردرد آشنا کردیم تا بتوانید هنگام خرید صندلی انتخاب بهتری داشته باشید. همچنین نحوه ی نشستن صحیح را متذکر شدیم تا پس از خرید صندلی اداری مناسب با رعایت نکات ذکرشده از بروز عارضه هایی همچون کمردرد جلوگیری کنید. توصیه می کنیم اگر زمان نشستن شما پشت میز طولانی است، هر چه سریع تر نسبت به خرید صندلی ارگونومیک اقدام کنید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
صندلی اداری ثابت بورس صندلی اداری دیجی کالا صندلی اداری قیمت میز و صندلی اداری صندلی اداری دست دوم قیمت صندلی اداری بدون چرخ خرید صندلی اداری مرکز خرید صندلی اداری صندلی اداری صندلی اداری نیلپر صندلی اداری لیو صندلی اداری دیوار صندلی اداری ارزان صندلی اداری داتیس صندلی اداری جوان صندلی اداری اروند صندلی اداری راد سیستم خرید صندلی مطالعه تولیدی صندلی اداری حراج صندلی اداری قیمت صندلی اداری دست دوم خرید صندلی اداری دست دوم خرید صندلی اداری نیلپر خرید صندلی اداری لیو خرید صندلی اداری طبی خرید صندلی اداری دیوار خرید صندلی اداری دیجی کالا خرید صندلی اداری از دیجی کالا خرید صندلی اداری در مشهد خرید صندلی اداری مشهد قیمت صندلی اداری ارزان قیمت صندلی اداری دیجی کالا قیمت صندلی اداری قیمت صندلی اداری نیلپر قیمت صندلی اداری نیلپر دیجی کالا قیمت صندلی اداری live قیمت صندلی اداری شیزن قیمت صندلی اداری در دیوار قیمت صندلی اداری دنا قیمت صندلی اداری در دیجی کالا

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
سپرده بانکی بهتر است یا صندوق بورسی ،سود کدام بیشتر است؟
صندوق‌های سرمایه‌گذاری بر اساس نوع دارایی خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. سه نوع از متداولترین صندوق‌ها عبارتند از: صندوق در سهام، صندوق درآمد ثابت و صندوق مختلط که خود بر اساس روش معاملاتی به دو ...
ادامه مطلب >
دستگاه شپش گیر v-comb + مزایا و معایب و نحوه استفاده
دستگاه تشخیص و درمان شپش موی سر فاقد هرگونه مواد شیمیایی و یک حشره کش بسیار قوی است که با تکنولوژی پیشرفته و آسان جهت درمان طبیعی شپش موی سر بکار می رود و شما دیگر مجبور نخواهید بود از مواد شیمیایی ج...
ادامه مطلب >
آموزش تصویری کار با سامانه معاملات
معاملات آنلاین (online Trading) یا معاملات برخط، روشی اینترنتی برای ارسال سریع سفارشات خرید و فروش به هسته معاملات بازار بورس و اوراق بهادار کشور می‌باشد. این سیستم از سامانه‌های مهم هر کارگزاری است....
ادامه مطلب >
تشخیص کرم پودرهای گارنیر اصل از تقلبی به کمک این راه حل‌ها
کرم پودر آرایشی یکی از اقلامی بشمار می‌رود که در آرایش نمی‌توان اهمیت آن را نادیده گرفت. کرم‌های پودر به عنوان یک زیر ساز برای آرایش شما استفاده می‌شوند. به همین سبب هم است که باید برای یک کرم پودر خ...
ادامه مطلب >
اعتبارات در بورس یعنی چه؟ چگونه اعتبار دریافت کنیم؟
اعتبار یکی از خدمات ویژه کارگزاری ها به مشتریان خود می باشد. اعتبار ، در واقع وامی است که کارگزار بر اساس دستورالعمل سازمان بورس و اوراق بهادار، طی قراردادی به مشتری تخصیص می دهد. مشتریان نیز برای ان...
ادامه مطلب >
نحوه خرید سیمان از بورس کالا
در سایت بورس کالا و صفحه اطلاعیه عرضه بازار فیزیکی می‌توان نوع سیمان، کارخانه تولید کننده، حداقل حجم قابل خرید، و قیمت پایه سیمان را مشاهده کرد.
ادامه مطلب >
خواص، عوارض و آنچه باید در مورد جلبک دریایی بدانید
خواص جلبک دریایی به قدری زیاد است که با گنجاندن آن در برنامه غذایی خود، کمک بسیار زیادی به سلامت بدن و زیبایی خود خواهید کرد. در این مطلب به بررسی خواص و نحوه مصرف این موجود دریایی خواهیم پرداخت.
ادامه مطلب >