ﺳﻪشنبه, 25 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

با برنج شفته چه کنیم؟


با برنج شفته چه کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، آش ، شیربرنج ، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید ولی اگر مهمان داشته باشید و زمان کافی نداشته باشید حتما از این که برنجتان شفته شده نگران و کلافه خواهید شد.

با برنج شفته چه کنیم؟

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

راهکارهایی برای برنج شفته.

با برنج شفته چه کنیم؟

راهکارهایی برای برنج شفته

*برنج را زیاد هم نزنید:

خیلی از افراد، وقتی که برنجشان شفته می شود شروع میکنند به کفگیر زدن به برنج و اصلا نمی دانند که با این کار برنج بیشتر له می شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

برنج شفته.

برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید:

برنج را سریع درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. این کار سبب میشود لعاب اضافه برنج بیرون برود و در ضمن آب سرد سبب میشود برنج نرم تر از این نشود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چه کنیم.

کف برنج ته دیگ بگذارید: 

چنانچه برنج شما شفته شده، حتما ته آن ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. به این ترتیب، چنانچه کسی به خاطر نرم و خمیری شدن برنج کمتر برنج خورد می‌تواند کنار غذا از ته دیگ استفاده کند. درضمن یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج قدری پرت میکند.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

نحوه نجات دادن برنج شفته.

به برنج روغن اضافه کنید:

برای سلامتی و رژیمی بودن برنج به آن روغن اضافه نکنید، ولی زمانی که برنج شفته می‌شود لازم است حتما به برنج روغن داغ یا کره اضافه کنید چون روغن سبب میشود دانه های برنج از هم جدا شوند و بهتر دیده شوند، این کار وقتی برنج نرم شده به بهتر شدن ظاهر برنج کمک بسیاری میکند بنابراین حتما این کار را انجام دهید.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

روش های استفاده مجدد از برنج شفته شده.

به برنج آب اضافه نکنید:

برخی از افراد زمانی پلو را آبکش میکنند قدری آب به کناره آن اضافه میکنند تا برنج بخار کند و دم بکشد. ولی این کار را زمانی برنجتان شفته شده اصلا انجام ندهید. چون ما الان باید همه سعی مان را بکنیم آب اضافه برنج خارج شود تا خمیرتر نشود.

 

در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید:

اگر عادت دارید برای دم کردن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا از دم کنی استفاده کنید اگر برنج شفته شد این کار را کنید و از دم کنی استفاده نکنید و در قابلمه را نیمه باز یا کاملا باز بگذارید. اگر در قابلمه بسته باشد ، بخار آب به صورت قطره های آب به داخل پلو برمیگردد و سبب میشود نرم تر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید چون همین حالا نیز برنج شما زیادی پخته شده !

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چیکار کنیم.

برای بخار کردن آب اضافی برنج، شعله را بیشتر کنید:

بیشتر کردن شعله سبب میشود آب اضافی برنج تبخیر شود و قدری خشک تر شود. ولی مراقب باشید برنج را نسوزانید. 

 

پس از آماده شدن برنج زیرش را خاموش کنید و بگذارید قدری سرد شود:

البته ما این نمی گوییم برنج را سرد و یخ سرو کنید فقط چند لحظه بگذارید بخار برنج خارج شود و قدری از از حالت نرمی در بیاید .

 

سعی کنید برنج را قالبی در آورید:

همان گونه که میدانید برای داشتن برنج قالبی لازم است قدری برنج نرم تر برداشته شود پس میتوانید به این بهانه که میخواستید برنج را در قالب های آماده (قالب های گرد ، قلب، گل و … ) سرو کنید گذاشته اید برنج قدری نرم‌تر شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

اگر برنج شفته شد چه کنیم.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
با مزایای دستگاه بخور سرد بیشتر آشنا شوید
بهترین دستگاه بخور برای هر فضای بسته ای می تواند انتخابی مناسب برای بر طرف کردن خشکی هوا و زدودن آلودگی آن باشد. به طور یقین خرید دستگاه بخور گامی موثر در ایجاد فضایی شاد و پویا در خانه و یا محل کار ...
ادامه مطلب >
بررسی انواع یخچال فریزر + مزایا و معایب
این روزها در بازار خرید یخچال دستتان برای هر نوع انتخابی باز است. از یخچال های ایرانی گرفته تا یخچال های خارجی. امروزه یخچال ها به انواع مختلف با کارایی های متفاوت تقسیم بندی میشوند.
ادامه مطلب >
راهنمای خرید سرخ کن + مزایا و معایب
دستگاه های سرخ کن جزو دستگاه هایی هستند که امروزه برای آشپزی بهتر به کمک آشپزان آمده اند و می توانند بسیار راحت تر از گذشته مواد غذایی را به صورت سرخ شده در اختیار آشپز قرار دهند.
ادامه مطلب >
یخچال فریزر ایرانی بخرم یا خارجی + بررسی نقاط ضعف و قوت
یخچال یکی از مهمترین اقلامی که در هر خانه ای واجب است، یخچال و فریزر است. یخچال و فریزر، هر کدام به نوبه خود در هر خانه ای مهم هستند به همین جهت خرید یخچال فریزر اهمیت دارد.
ادامه مطلب >
تفاوت دستگاه بخور سرد و گرم + مزایا و معایب
به جرات می توان گفت که فواید بخور برای پوست، زیبایی و درمان انواع بیماری ها بر کسی پوشیده نیست و همین مسئله باعث رواج استفاده از بخور شده است. یکی از مهم ترین سوالاتی که در استفاده از بخور در ذهن مطر...
ادامه مطلب >
بررسی انواع بخارشو + راهنمای خرید
دستگاه تمیز کننده بخارشوی یک وسیله همه کاره است ، بسیار مناسب برای بهداشت خانه اگر به فکر خرید این مدل دستگاه هستید ، حتماً ابتدا این راهنمای خرید بخارشوی را بخوانید. خرید و انتخاب یک بخارشوی خوب و ک...
ادامه مطلب >
جارو فندکی و شارژی خودرو چیست + بررسی فواید آن
انتخاب مناسب یک جارو برای خودرو باعث می شود تا بتوانید از آن در منزل هم استفاده کنید و علاوه بر یک جارو فندکی، جارویی برای نظافت منزل نیز در اختیار داشته باشید.
ادامه مطلب >
راهنمای خرید جارو شارژی دستی و پارویی + مزایا و معایب
امروزه روند تولید جارو شارژی ها نیز تغییر پیدا کرده است یعنی هر روز یک محصول جدید با ویژگی های بسیار عالی وارد بازار می شود. به همین دلیل شما باید هنگام خرید اطلاعات کافی را در رابطه با مدل ها و ویژگ...
ادامه مطلب >
بهترین ترازو های آشپزخانه دیجیتال زیر 100 هزار تومان!
ترازوی آشپزخانه دیجیتال نمونه های مدرن تر از ترازوهای آشپزخانه عقربه ای هستند. این نوع از ترازوها به جای آن که عقربه داشته باشند برای نمایش وزن مواد از نمایشگر دیجیتال استفاده می کنند. دقت ترازوهای د...
ادامه مطلب >