جمعه, 31 فروردین,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

خواص ذرت مکزیکی چیست ؟


خواص ذرت مکزیکی چیست ؟

ذرت (به انگلیسی : Maize یا Corn – با نام علمی Zea mays ) یکی از محبوب تریت غلات در قاره آمریکا بوده که بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است، بیش از ۸۰۰۰ سال پیش اهلی شده و امروزه قسمت اعظم رژیم غذایی مردم جهان را تشکیل می دهد. ذرت تازه خام را برای تهیه انواع سالاد سبزیجات و سس سالاد استفاده می کنند. ذرت تازه و خشک را به صورت پخته و آب پز شده برای تهیه انواع غذا از جمله سوپ، آش، آبگوشت سبزیجات، سالاد، ترشی، انواع سس و ذرت مکزیکی به کار می برند.

خواص ذرت مکزیکی

خواص ذرت مکزیکی ؛ آب پز برای چاقی و بدنسازی + طبع ذرت مکزیکی چیست.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

 

آشنایی با خواص ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از تنقلاتی است که چند سالی در سبد غذایی مردم جای گرفته و اغلب خانواده‌ها به دلیل طعم و مزه مطلوب از آن به عنوان یک میان وعده غذایی استفاده می‌کنند. ذرت مکزیکی یکی از تنقلات بسیار محبوب به ویژه در فصول سرد سال می‌باشد. اگرچه این خوراکی به دلیل افزودنی‌هایی مثل انواع سس و ادویه‌جات بسیار طعم خوبی دارد اما فکر می‌کنید مصرف آن تا چه اندازه برای سلامتی شما مفید است.

تا حد امکان سعی کنید ذرت مکزیکی را به صورت خانگی تهیه کنید. کنار خیابان و مراکز پر رفت و آمد مکان مناسبی برای طبخ ذرت مکزیکی نیست. این مکان‌ها مملو از آلودگی‌ها و میکروب‌های بیماری‌زایی هستند که در صورت نفوذ به ماده غذایی می‌توانند برای مصرف‌کنندگان خصوصا کودکان بسیار مخاطره‌آمیز باشند.

 

خواص ذرت مکزیکی در طب سنتی

طبیعت ذرت سرد و خشک می باشد. مصلح ذرت چیست؟ روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن می‌شوند. ارزش غذایی ذرت (۱۰۰ گرم) کالری : ۲۷۰ چربی : ۴ گرم کربوهیدرات : ۵۴ گرم پروتئین : ۱۰ گرم فیبر : ۸ گرم

مصرف ذرت مکزیکی به عنوان میان وعده سبب افزایش کالری دریافتی شده و موجب چاقی افراد می شود. ذرت به دلیل قند بالا و کربوهیدرات فراوان در صورت مصرف زیاد افراد را دچار اضافه وزن می کند. برای تهیه ذرت مکزیکی به ذرت ، کره، نمک، سس های پرچرب و کالباس و برخی افزودنی های دیگر برای بهترکردن طعم و مزه آن می افزایند به همین علت این نوع ذرت سبب چاقی می شود.

طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل کاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A)می‌شود که این مواد تاثیر به سزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان دارند. ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخیره ویتامین C خود،‌ خاصیت آنتی اکسیدانی‌اش را حفظ می‌کند.

ذرت یا جواری که در ایران به نام بلال هم شناخته می شود، یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین غلات در آمریکاست و نوع ارگانیک آن که دستکاری ژنتیکی نشده باشد به پیشگیری و درمان کم خونی کمک می کند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

بهترین نوع ذرت مکزیکی: اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. برای تهیه ذرت مکزیکی سالم به آن نمک نزنید و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع بیافزایید و هرگز از سس های چرب استفاده نکنید . این ذرت مکزیکی را شما می توانید به عنوان یک میان وعده مناسب مصرف نمایید.

ذرت از خانواده گندمیان و در کشور مکزیک تکامل یافته و پس از گندم و برنج، قوت مردم را تشکیل می‌دهد. این غله سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاسته‌ای تشکیل می‌دهد. رنگ زرد ذرت به دلیل وجود زئین و آنتی‌اکسیدان بوده و آنزیم‌ها و فیبر نامحلول آن برای محافظت از روده و پیشگیری از یبوست و بواسیر مفید است.

ذرت مکزیکی به دلیل داشتن مواد دیگر و ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند برای بیماران قلبی – عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون مضر است و سبب افزایش فشار خون و چربی خون افراد می شود . ذرت به دلیل کلسیم کمی که دارد اگر در رژیم غذایی به عنوان ماده اصلی گنجانده شود و به مقدار زیاد مصرف گردد ، ممکن است شما به پوکی استخوان دچار گردید پس حتما در کنار خوردن ذرت خوراکی های سرشار از کلسیم مصرف کنید.

ذرت سرشار از فیبر خوراکی است و برای افرادی که مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش دارند مفید است. ذرت دارای فیبر خوراکی است که سطح کلسترول را کاهش می دهد ، روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پایین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه میان افراد میانسال و سالمند می شود. ذرت برای پیشگیری از سرطان مفید است. ذرت میزان قندخون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش می دهد. مصرف ذرت به علت فیبر گیاهی به بهبود عملکرد روده ها کمک و مانع از ابتلا به یبوست و همورویید می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به کاهش چین و چروک کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.ذرت حاوی مقادیر قابل توجه آهن و فولات است که به بهبود گردش خون و اکسیژن در بدن کمک کرده و با تقویت فولیکو ها باعث افزایش رشد موی سر می شود.

ذرت برای کرونا مفید است زیرا این دانه های طلایی حاوی مقدار قابل توجهی تیامین یا همان ویتامین B1 هستند. یک تاثیر ذرت بر سرماخوردگی را می‌توان، پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی دانست. فیبر غذایی بسیار زیاد در ذرت و همچنین وجود ویتامین های مختلف در کنار کلسیم و آهن می‌تواند سپر دفاعی بسیار مناسبی در سرمای بی رحم زمستان باشد.

 

خواص ذرت مکزیکی کبابی

گرچه ذرت های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی سالم تر هستند اما خوردن بلال کبابی احتمال سرطان را افزایش می دهد زیرا سوختن هر ماده غذایی سرطان زایی را افزایش می دهد. اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست می دهد.

خوردن دانه‌های سوخته بلال (که معمولا هم تعدادشان در بلال‌ها کم نیست) باعث ورود کربن به بدن و در نهایت با مصرف زیاد آن، فرد را مستعد ابتلا به سرطان‌های کبد و معده می‌کند. بنابراین مصرف بلال به صورت آب پز یا بخار پز شده، به مراتب بهتر از شکل کبابی آن است، چرا که همچنین باعث می‌شود دیگر از یک منبع اضافی نمک هم استفاده نشود (با توجه به خواباندن بلال بعد از کبابی شدن روی آتش).

 

خواص ذرت مکزیکی خام

ذرت را به صورت خام مصرف نکنید چرا که باعث اسهال می شود. ذرت به اختلالات روده ای مختلف منجر می شود پس بهتر است در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید.

 

خواص ذرت مکزیکی آب پز و بخارپز

طبع ذرت سرد و خشک است و بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. خوب است بدانید ذرت اگر بخار پز شود منبع آهن است، برخی آن را روی زغال کبابی می‌کنند، که این کار خاصیت اصلی آن را می‌گیرد، دود زغال هنگام درست کردن بلال روی ذرت می نشیند. بهترین روش برای پخت ذرت بخار پز کردن است که هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ می‌شود.

خوردن دانه‌های سوخته بلال (که معمولا هم تعدادشان در بلال‌ها کم نیست) باعث ورود کربن به بدن و در نهایت با مصرف زیاد آن، فرد را مستعد ابتلا به سرطان‌های کبد و معده می‌کند. بنابراین مصرف بلال به صورت آب پز یا بخار پز شده، به مراتب بهتر از شکل کبابی آن است، چرا که همچنین باعث می‌شود دیگر از یک منبع اضافی نمک هم استفاده نشود (با توجه به خواباندن بلال بعد از کبابی شدن روی آتش).

 

خواص ذرت مکزیکی برای چاقی و چاقی صورت

در طب سنتی امده است که برای چاقی صورت می توانید از پودر ذرت استفاده کنید. مصرف ذرت مکزیکی به عنوان میان وعده سبب افزایش کالری دریافتی شده و موجب چاقی افراد می شود. ذرت به دلیل قند بالا و کربوهیدرات فراوان در صورت مصرف زیاد افراد را دچار اضافه وزن می کند. برای تهیه ذرت مکزیکی به ذرت ، کره، نمک، سس های پرچرب و کالباس و برخی افزودنی های دیگر برای بهترکردن طعم و مزه آن می افزایند به همین علت این نوع ذرت سبب چاقی می شود.

 

خواص ذرت مکزیکی برای بچه ها

توجه داشته باشید که برای تغذیه ی نوزادان و کودکان حتما باید از ذرت ارگانیک استفاده کنید. مقادیر بالای مواد مغذی موجود در ذرت به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به دل درد و یبوست را در نوزادان و کودکان کاهش می دهد. مقادیر بالای کاروتنوئید های موجود در ذرت زرد به تقویت بینایی نوزادان و کودکان کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی را در آن ها کاهش می دهد.

کنار خیابان و مراکز پر رفت و آمد مکان مناسبی برای طبخ ذرت مکزیکی نیست. این مکان‌ها مملو از آلودگی‌ها و میکروب‌های بیماری‌زایی هستند که در صورت نفوذ به ماده غذایی می‌توانند برای مصرف‌کنندگان خصوصا کودکان بسیار مخاطره‌آمیز باشند.

 

خواص ذرت مکزیکی در بدنسازی

ذرت به دلیل داشتن کربوهیدرات پیچیده برای ورزش های سنگین مناسب است و انرژی لازم را برای عملکرد درست ذهن تامین می کند. اگر شما یک ورزشکار هستید و یا دوست دارید انرژی بیشتری داشته باشید. ذرت حاوی کربوهیدرات پیچیده ای است که با سرعت کمتری هضم می شود و به نوبه خود انرژی را برای مدت زمان طولانی تری تأمین می کند.

 

خواص ذرت مکزیکی در بارداری و شیردهی

توجه داشته باشید که زنان باردار و شیرده حتما باید از ذرت ارگانیک استفاده کنند.مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به پیشگیری و درمان یبوست دوران بارداری و شیردهی کمک می کند.

فولات موجود در ذرت به بهبود رشد جنین کمک کرده و خطر ابتلا به نقایص لوله عصبی و تولد نوزاد نارس را کاهش می دهد. مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها را در زنان باردار و شیرده کاهش می دهد.

زنان باردار و شیرده و ورزشکاران در معرض کمبود نیاسین قرار دارند و کمبود این ویتامین در کودکان منجر به اختلال در رشد می شود.کمبود نیاسین در غلاتی مثل ذرت وجود دارد بنابراین افرادی که ذرت را به عنوان غذای عمده استفاده می کنند با کمبود این ویتامین مواجه هستند.

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم برای ۴ نفر : کنسرو ذرت ۵۰۰ گرم قارچ ۳۰۰ گرم کره ۳۰ گرم سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی : مرحله اول برای تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی ابتدا ذرت را می شوییم و آبکشی می کنیم.

در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از کنسرو، خودمان ذرت را بپزیم. برای این منظور ذرت را دان می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله ۲ لیوان آب به همراه کمی نمک اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم ذرت به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد و نرم شود. پس از اینکه ذرت به طور کامل پخت، آنرا آبکشی می کنیم. مرحله سوم حالا قارچ را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، قارچ را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم در این مرحله آب لیمو ترش را به قارچ اضافه می کنیم تا از سیاه شدن رنگ قارچ جلوگیری کند. ابتدا که قارچ را تفت دهیم، شروع به آب انداختن می کند. باید قارچ را تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود تفت دهیم.مرحله پنجم پس از اینکه آب قارچ ها به طور کامل تبخیر شد، ذرت پخته شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با قارچ تفت می دهیم، سپس سس مایونز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن اضافه می کنیم.

مرحله ششم حالا با سرعت مواد را ترکیب می کنیم تا سس و ادویه ها به طور کامل با قارچ و ذرت مخلوط شود. پس از اینکه مواد یکدست شدند، حرارت زیر تابه را روی ملایم ترین درجه قرار می دهیم و پنیر پیتزا را به تابه اضافه می کنیم. مرحله هفتم حالا به آرامی مواد را هم می زنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و ذرت مکزیکی حالت کشیدار پیدا کند. در پایان ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه آویشن اضافه کرده و سرو می کنیم.

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی بدون قارچ و پنیر پیتزا

بهترین نوع ذرت مکزیکی: اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. برای تهیه ذرت مکزیکی سالم به آن نمک نزنید و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع بیافزایید و هرگز از سس های چرب استفاده نکنید . این ذرت مکزیکی را شما می توانید به عنوان یک میان وعده مناسب مصرف نمایید.

مواد لازم: ذرت یک لیوان . سیب زمینی خلال شده به مقدارکافی . پودرآویشن به میزان لازم . فلفل سیاه به مقدارخیلی کم . کره ۴۰گرم . نمک به میزان لازم . سس به میزان لازم . این دستور پخت برای ۳ نفر میباشد. برای تهیه ذرت مکزیکی ساده ابتدا باید ذرت مخصوص را خریداری کنیم و در یک ماهی تابه یا قابلمه گذاشته مقداری آب جوش به آن اضافه کنیم تا به مدت نهایتا ۵ دقیقه با آب بجوشد. بعد از پنج دقیقه گاز را خاموش کرده و ذرت را در یک صافی ریخته بعد از آن که ذرت کمی پخت، از صافی عبور دهیم.

در یک ماهی تابه مناسب به مقدار خیلی کم کره ریخته (در حدود ۴۰ گرم) و ذرت راکه قبلا آماده کرده ایم با کره مقداری تفت میدهیم. توجه داشته باشید شعله گاز باید کم باشد پس از آن که مقداری ذرت گرم شد سیب زمینی خلالی بسته بندی شده را به ذرت اضافه میکنیم و خوب به هم می زنیم. در این لحظه مقداری آویشن و مقدار کمی نیز فلفل سیاه اضافه میکنیم و تمام مواد را کاملا باهم مخلوط کرده و چند دقیقه ای اجازه میدهیم روی گاز باقی بماند با شعله خیلی کم تا مقداری گرم شوند.

پس از آن که مواد مخلوط شده مقداری گرم شدند، از سس مایونز یا سس فرانسوی مخصوص ذرت مکزیکی یا سس سالاد به مقدار دلخواه استفاده میکنیم. در این دستور ما از مقدار خیلی کمی سس استفاده کردیم. مقداری از سس سالاد را به مواد اضافه میکنیم و کاملا باهم مخلوط شان میکنیم تا یکی دو دقیقه روی گاز باشد. سپس گاز را خاموش می کنیم.

ذرت مکزیکی ساده خانگی ما آماده شده و آن را درون ظرف مناسب و دلخواه خودمان سرو میکنیم. اگر مایل بودید میتوانید مقدار خیلی کم کالباس را خرد کرده و به آن اضافه و مخلوط نمایید. در خیلی از مناطق برای تهیه ذرت مکزیکی از پنیر پیتزا و همچنین قارچ استفاده میکنند، در این دستور، ما ذرت مکزیکی رو به صورت ساده و فوری آماده کردیم.

 

ذرت مکزیکی برای کرونا و سرماخوردگی

ذرت برای کرونا مفید است زیرا این دانه های طلایی حاوی مقدار قابل توجهی تیامین یا همان ویتامین B1 هستند. یک تاثیر ذرت بر سرماخوردگی را می‌توان، پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی دانست. فیبر غذایی بسیار زیاد در ذرت و همچنین وجود ویتامین های مختلف در کنار کلسیم و آهن می‌تواند سپر دفاعی بسیار مناسبی در سرمای بی رحم زمستان باشد.

مصرف ذرت به دلیل وجود این مواد معدنی باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن تقویت شود. توان مقابله با ویروس ها بالا رود و دفع بیماری با سرعت بیشتری انجام شود. ویتامین C وظیفه‌ی توانبخشی به گلبول های سفید را دارد و به عنوان تجهیزات و اسلحه برای آنها محسوب می‌شود. امگا ۶ نیز با دفع بیماری دوران نقاهت را سرعت می‌بخشد.

در ذرت ویتامین های گروه ب نیز وجود دارند که در حین بیماری باعث می‌شوند، بدن به خوبی روند سوخت و ساز و جذب مواد دارویی را انجام دهد. همچنین با افزایش انرژی باعث تولید نشاط و بالا رفتن سطح ایمنی بدن می‌شوند. مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهد.

 

ذرت مکزیکی برای معده و اسهال

ذرت حاوی فیبر و مواد مغذی فراوان است و سموم را از بدن دفع می کند. اما مصرف زیاد ذرت به علت فیبر فراوان برای معده مضراست و موجب ابتلا به سوء هاضمه و معده درد در افراد می شود.خوردن ذرت خام سبب ابتلای شما به اسهال می شود. مصرف ذرت زیاد شما را مبتلا به اختلالات روده ای خواهد کرد.

 

ذرت مکزیکی در مایکروویو

طرز تهیه ذرت مکزیکی در ماکروویو : مواد لازم :ذرت پخته شده ۳۰۰ گرم – مارگارین ۱ قاشق غذاخوری- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری- پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری- آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری-نمک و فلفل به مقدار لازم- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری- قارچ پخته به میزان دلخواه . طرز تهیه :ذرت را در ظرف مخصوص ماکروویو بریزید. با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو قرار دهید. (در فاصله ای که ذرت در ماکروویو است، ۳-۲ بار آن را هم بزنید تا تمامی ذرت ها گرم شوند) سپس کره، آویشن، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و ۲-۱ دقیقه دیگر با همان قدرت در ماکروویو قرار داده تا کره ذوب شود. در این زمان ذرت را از ماکروویو خارج نموده،سپس قارچ پخته، سس مایونز و آبلیمو را اضافه کنید. نکنه : برای تهیه ی ذرت مکزیکی می توانید از کنسرو ذرت یا ذرت منجمد نیز استفاده کنید.

 

نگهداری ذرت مکزیکی در یخچال

ذرت پخته را میتوان به دو روش فریز کرد. که در این قسمت شما را با هر دو روش آشنا خواهیم کرد. ابتدا روش نگهداری ذرت پخته در فریزر به صورت کامل و درسته: برای اینکه ذرت های شما در مدت طولانی تری در فریزر قابل نگهداری باشند. باید به آنها نمک و شکر اضافه کنید. برای استفاده از این طرز نگهداری ذرت در فریزر، میتوانید ابتدا ذرت را پوست بکنید. سپس آنها کاملا از پوست و موهای اضافه پاک سازی کنید. دسته آن را از آن جدا کنید. در قابلمه ای آب ریخته و اجازه دهید تا، آب کاملا جوش بزند. سپس ذرت ها را به طور کامل و درسته درون قابلمه قرار دهید. حالا روی آنها را شکر و نمک اضافه کنید.

به این نکته توجه داشته باشید که، هر میزانی که شکر اضافه کردید. یک هشتم آن باید نمک اضافه کنید.( مثلا اگر دو قاشق سر پر شکر ریختید. یک دوم قاشق چایی خوری نمک اضافه کنید.) . فقط به این موضوع توجه داشته باشید که، میزان نمک و شکر آنقدر زیاد نباشد که طعم ذرت را تغییر دهد. آنقدر هم کم نباشد که، هیچ گونه تغییری در طعم و مزه ایجاد نکند. زمانی که ذرت ها کاملا نرم شدند. آنها را آبکش کنید. پس از خشک شدن کامل آنها، آنها را درون کیسه فریزر بچینید و درون فریزر قرار دهید. در این روش خواص ذرت بیشتر حفظ می شود

سپس طرز نگهداری ذرت در فریزر به صورت دانه شده است. این روش بهترین روش فریز کردن ذرت است. مدلی دیگر از طرز نگهداری ذرت در فریزر دانه کردن ذرت است. به منظور این کار می توانید بلال انتخابی را دانه کنید. و سپس ان را بپزید. همچنین می توانید اول ان را بپزید و سپس دانه کنید. اما بهتر این است که، ابتدا بلال را دانه کنید و سپس بپزید. زیرا اینکار از له شدن دانه های ذرت جلوگیری می کند.

برای دانه کردن ذرت می توانید یک ردیف ان را با استفاده از چاقو جدا کنید. و سپس ردیف های بعدی را با استفاده از انگشتان دست به اسانی جدا کنید. پس از انکه دانه های ذرت را جدا کردید. انها را درون یک ظرف حاوی اب بریزید. این کار موجب زود پز شدن و تازه ماندن ذرت می شود. برای پختن ذرت به منظور نگهداری در فریزر می توانید ان را بخار پز یا اب پز کنید. اما تجربیات نشان داده است که، اب پز کردن ذرت می تواند در مدت زمان بیشتری ذرت را در فریزر به طور سالم حفظ کند.

علت اضافه کردن نمک و شکر به ذرت در حین پختن برای فریز کردن، برای نزدیک کردن طعم ان به ذرت های اماده بیرون است. پس از انکه ذرت ها کاملا پخته شدند. انها را ابکش کنید و اجازه دهید تا انها کاملا خنک شوند. سپس انها را در کیسه فریزر بریزید. دقت داشته باشید که درون کیسه ها هیچ هوایی وجود نداشته باشد.

 

ذرت مکزیکی و دیابت

ذرت به علت کربوهیدرات بالا سبب بالا رفتن قند خون می انجامد. بنابراین افراد مبتلا به دیابت می شود بنابراین این افراد نباید ذرت مصرف کنند.

 

فواید ذرت مکزیکی برای لاغری

ذرت کالری کمی دارد و فیبر موجود در آن باعث کنترل اشتها می شود برای جلوگیری از افزایش وزن موثر است.

 

مضرات ذرت مکزیکی

توجه داشته باشید که زنان باردار و شیرده حتما باید از ذرت ارگانیک استفاده کنند. تا حد امکان سعی کنید ذرت مکزیکی را به صورت خانگی تهیه کنید. کنار خیابان و مراکز پر رفت و آمد مکان مناسبی برای طبخ ذرت مکزیکی نیست. این مکان‌ها مملو از آلودگی‌ها و میکروب‌های بیماری‌زایی هستند که در صورت نفوذ به ماده غذایی می‌توانند برای مصرف‌کنندگان خصوصا کودکان بسیار مخاطره‌آمیز باشند. اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنی‌های دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی می‌شود. این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

درست است که ذرت سنتی فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد اما بهتر است بدانید که ذرت اصلاح شده حاوی مقادیر بالای سموم و آفت کش ها بوده و خطر ابتلا به آلرژی و حساسیت، مشکلات هورمونی، نازایی و ناتوانی جنسی، پیری زودرس و عدم عملکرد صحیح کبد و کلیه را افزایش می دهد. گرچه ذرت بدون گلوتن است اما مصرف آن در برخی افراد باعث آلرژی و حساسیت شده و باعث معده درد و تشدید علائم سندروم روده تحریک پذیر می شود.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
انواع مدل جوراب ساق کوتاه زنانه و مردانه
جوراب‌ها یکی از پراستفاده‌ترین پوشیدنی‌ها به حساب میان به طوری که توی کمد هرکسی، با هر سن و سلیقه‌ای تعدادی از این پاپوش‌ها به چشم می‌خوره. این پوشیدنی‌های دوست‌داشتنی از پا در برابر سرما، گرما و فشا...
ادامه مطلب >
راهنمای خرید اسپری براق کننده لاستیک خودرو
در این مطلب به راهنمای خرید اسپری تمیز و براق کننده لاستیک ماشین و معرفی پرفروش ترین و بهترین اسپری تمیز و براق کننده لاستیک ماشین میپردازیم.
ادامه مطلب >
گیتار بیس
گیتار بیس (که در ایران به باس هم معروف است) نوعی گیتار است که پایین‌ترین تن و لحن را در خانواده گیتارها دارد. در واقع از این ساز برای تولید صداهایی با فرکانس و تن پایین استفاده می‌شود.
ادامه مطلب >
قیمت خرید 20 ادکلن گود گرل Good Girl (اصل)
عطر گود گرل (Good Girl) از برند کارولینا هررا (Carolina Herrera) یک عطر شیک با رایحه های خاص است که برای به چالش کشیدن بازار عطر و ادکلن زنانه طراحی و تولید شده است. 
ادامه مطلب >
برای کار با چوب در منزل به چه لوازم و ابزارهایی نیاز است؟
اگر به اطرافتان توجه کنید متوجه خواهید شد که بسیاری از وسایل اطرافتان چوبی است که این حاکی از اهمیت صنعت چوب و کاربردهای فراوان آن در زندگی ما است؛ یعنی به تعبیر ساده این صنعت بسیار گسترده بوده و مبل...
ادامه مطلب >
استفاده از عصاره برای بهبود طعم غذاها
در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
ادامه مطلب >
یک انبردست خوب و باکیفیت چه ویژگی هایی دارد؟
انبردست ابزاری مفید و پر کاربرد است که به دلیل استفاده آسان ، علاوه بر کارگاه ها و صنایع ، حتی در تمامی منازل نیز پیدا می شود .
ادامه مطلب >
راهنمای خرید باکیفیت ترین و بهترین تراز لیزری
امروزه براي كنترل دقیق هم راستايي و همچنين هم تراز بودن در هنگام كار از ترازهاي ليزري استفاده مي شود. اين دستگاه‌ها از پرتو ليزر براي هدايت و راهنمايي كاربر بهره برده و در صورت بالا بودن كيفيت ساخت، ...
ادامه مطلب >
آموزش تهیه کیک رولت با دو روش متفاوت
رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه هم مانند دیگر شیرینی های خامه ای نسبت به شیر...
ادامه مطلب >