ﺳﻪشنبه, 25 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟


چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟

شستشوی مرغ قبل از طبخ آن می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد، در ادامه از خطرات جدی و عوارض شستشوی مرغ قبل از طبخ آن مطلع خواهید شد. پژوهشی جدید نشان می‌دهد بر خلاف عادت معمول، مرغ‌ را نباید قبل از پختن شست.

شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» را پخش می کند. این باکتری چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.


برخی از اشتباه ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن‌ها دشوار می‌شود. یکی از این اشتباه‌های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده‌تر نیز می‌شود زیرا شما با شستن آن باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می‌کنید.

 

 بسیاری از عادت‌های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد اما پژوهش‌های جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف می‌کنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می‌آوردیم.

یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام می‌دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می‌شوییم اما یک پژوهش جدید می‌گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله می‌تواند باعث مسمومیت شود.

 

بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می‌دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می‌کردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را می‌شویند، باکتری‌های زیادی را در آشپزخانه باقی می‌گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می‌دهد.

 

هم چنین بخوانید:

اشتباهات خطرناک در هنگام طبخ مرغ و شستشو

شستن مرغ

 

در این پژوهش مشخص شد شرکت‌کنندگان، ۲۶ درصد از باکتری‌ها را به سالادی که آن را آماده می‌کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می‌توانند باکتری‌ها را منتقل کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن‌ها شستن دست‌ها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری‌ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.

همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ‌ها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.

منبع: مجله Food Protection

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آخرین تکنولوژی هایک ویژن کالرویو
در این مقاله به ویژگی‌های تصویری، کیفیت، کاربردها، برخی از انواع دوربین هایک ویژن کالرویو و همچنین برتری‌های آن نسبت به دوربین‌های نسل قبل پرداخته شده است.
ادامه مطلب >
نکات مهم قبل از بازسازی منزل
خانه ها نیز مانند تمام چیز هایی که در زندگی وجود دارند با گذر زمان قدیمی می شوند. منازلی که در آن ها زندگی می کنیم به مرور زمان کهنه و خراب شده و نیاز به تعمیرات پیدا می کنند. خانه هایی که کسی در آن ...
ادامه مطلب >
تاثیر عجیب شاپینگ بگ در تبلیغات و بازاریابی
شاپینگ بگ پارچه ای نوع دیگر از محصولات پر طرفدار برای تبلیغات و بازاریابی است که در طرح، رنگ و اندازه های متفاوتی در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
ادامه مطلب >
اپوکسی چیست؟
اصطلاح اپوکسی برای توصیف پوشش‌هایی است که از دو جزء ایجاد شده اند، به معنی ترکیبی از دو ماده شیمیایی مختلف که رزین نامیده می شود، استفاده می شود.
ادامه مطلب >
با ایمپلنت فوری بیشتر اشنا شوید
به صورت کلی باید بگوییم ایمپلنت فوری می تواند گزینه ای مناسب برای حل مشکلات دندان های از دست رفته به شمار رود. مسئله ای که امروزه به میزان زیادی افراد را درگیر نموده است. ایمپلنت های فوری اصولا از تی...
ادامه مطلب >
اتاق سرور استاندارد چه قابلیت‌هایی را داراست؟
استاندارد سازی اتاق سرور در سازمان ها به عنوان یکی از اصلی ترین فعالیت هایی به شمار می رود. در ادامه به نکاتی در رابطه با استاندارد سازی اتاق سرور اشاره خواهیم کرد.
ادامه مطلب >
راهنمای خرید سایبان خودرو
هدف از ساخت سایبان خودرو به عنوان پارکینگ این است که از خودروها نگهداری شود. این سایبان‌ها در طرح‌ها و ابعاد گوناگونی در بازار وجود دارند. در ادامه شما را با نکات مهمی برای ساخت سایبان ماشین آشنا خوا...
ادامه مطلب >
فرق بین اهم متر و مولتی متر
تفاوت این دو دستگاه در این است که اهم متر فقط قابلیت اندازه گیری مقاومت الکتریکی را دارد ولی مولتی متر می تواند علاوه بر مقاومت، پارامترهای دیگر چون ولتاژ، جریان، دما، فرکانس و غیره را اندازه گیری کن...
ادامه مطلب >
با کاربردهای دستگاه لیزر در صنایع دستی آشنا شوید
استفاده از دستگاه‌های برش و حکاکی لیزر موجب تولید انواع ماکت‌ها، محصولات دکوراتیو، اجسام چوبی و … می‌شود.دستگاه‌های لیزر از معدود دستگاه‌هایی هستند که کاربران در هر رده‌ی مالی می‌توانند از آن‌ها خرید...
ادامه مطلب >