یکشنبه, 13 خرداد,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

پروفیل چیست و روش تولید آن چگونه است؟


پروفیل چیست و روش تولید آن چگونه است؟

پروفیل PROFILE از نظر لغوی به معنای مقطع ثابت و طول زیاد است که در ساختمان سازی و ماشین سازی به کار می رود، در این مقاله قصد داریم شما را با مفاهیم پروفیل ،روش تولید و مزایا و معایب هر یک ازآنها آشنا نماییم.

پروفیل جزو مقاطع فولادی پرکاربرد است که در دو نوع ساختمانی و صنعتی و به دو روش مستقیم و غیرمستقیم تولید می‌شود. در روش مستقیم، ورق فولادی را با استفاده از یک فرآیند شکل‌دهی تغییر داده و بدون استفاده از جوشکاری به پروفیل تبدیل می‌کنند

 

بنابر اعلام شاهین فلز سپاهان، از این روش اغلب برای تولید پروفیل‌های باز استفاده می‌شود. در روش غیرمستقیم، ابتدا در طی فرآیندی لوله تولید می‌شود و سپس با اعمال کردن تغییراتی همچون گوشه‌دار کردن لوله و ایجاد زاویه، پروفیل موردنظر ساخته می‌شود.

در تولید پروفیل از ورق فولادی استفاده می‌شود که عمده ورق مصرفی آن از تولیدات کارخانجات داخلی مانند فولاد مبارکه تأمین می‌شود. ورق‌های مورد استفاده در تولید لوله و پروفیل اغلب با روش نورد سرد تولید می‌شوند.

 

روش تولید پروفیل:

به منظور آشنایی هر چه بیشتر شما، در ادامه به توضیح مراحل و روش تولید پروفیل خواهیم پرداخت.

 

مواد اولیه:

تولید پروفیل با استفاده از ورق فولادی انجام می‌گیرد و همان‌طور که گفته شد، معمولاً از تولیدات داخلی استفاده می‌شود، مگر در مواقع کمبود که ورق مورد نیاز باید از خارج تأمین شود.

ورق‌های مورد استفاده در تولید پروفیل بایستی که از کیفیت مطلوبی برخوردار باشند تا در مراحل تولید مشکلی بروز نکند. به عنوان نمونه‌ی یک ورق مناسب، می‌توان به ورق‌هایی که با استاندارد ST۳۷ تولید می‌شوند، اشاره کرد.

 

برش کلاف:

پس از تهیه‌ی ماده‌ی اولیه که همان ورق است، در مرحله‌ی بعدی و با استفاده از دستگاه کلاف بازکن، کویل‌های خریداری شده باز شده و در اندازه‌های موردنظر برش داده می‌شوند. دستگاه‌های موجود برش‌زنی که در تولید پروفیل مورد استفاده قرار می‌گیرند از دو نوع اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک هستند.

ابتدای ورق در بین غلتک‌های مخصوص دستگاه کلاف‌گیر که در حال چرخش هستند گذاشته شده و ورق با عبور از بین غلتک‌ها صاف شده و ناهمواری‌های آن برطرف و دارای سطحی صاف و یکدست می‌شود تا بتوان در مرحله‌ی بعدی به وسیله‌ی گیوتین برش‌های لازم را روی آن اعمال کرد. پس از برش خوردن ورق در اندازه‌های موردنظر، آنها را دسته‌بندی کرده و انبار می‌کنند.

 

دستگاه برش:

دستگاه برش که در فرآیند تولید پروفیل مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل قسمت‌های زیر است:

  • - کلاف‌گیر
  • - قرقره‌های هدایت ورق
  • - غلتک‌های تغذیه ورق
  • - غلتک‌های جدا کننده‌ی نوارهای برش داده شده
  • - صاف کننده‌ی ورق
  • - نگهدارنده‌ی نوارها
  • - نوار جمع‌کن
  • - ضربه‌گیر
  • - ذخیره کلاف
  • - سیستم کنترل کننده‌ی کناره
  • - غلتک‌های تغذیه ورق
  • -میز حمل کننده
  •  

تولید پروفیل به روش مستقیم:

در تولید پروفیل به روش مستقیم، با استفاده از روش خمکاری ورق آن را به شکل موردنظر تغییر داده و سپس با استفاده از دستگاه جوش لبه‌های آن به یکدیگر جوش داده شده و در نهایت پروفیل موردنظر تولید می‌شود. در مرحله‌ی بعدی با استفاده از اره‌های مخصوص پروفیل را برش داده و پس از دسته‌بندی به انبار ارسال می‌شود.

 

مزایای تولید پروفیل به روش مستقیم:

- تولید محصولی باکیفیت

- تولید محصولی در اندازه‌های دقیق

- محصول خط جوش ثابتی دارد

- محصول زاویه‌های تیز دارد

 محصول انحنای کمی دارد

 

معایب تولید پروفیل به روش مستقیم:

-روند ماشینکاری نیاز به دقت و تمرکز بالایی دارد

-استهلاک زیاد قالب‌ها

-اختلاف در قطر پروفیل‌های تولید شده

 

بخش‌های مختلف تولید پروفیل:

قسمت‌های مختلف تولید پروفیل شامل موارد زیر می‌شود:

-قسمت تغذیه نوار

-قسمت جوش‌دهنده‌ی نوارها

-گیوتین

-قسمت فرم دهنده

-انباره

-قسمت جوش دهنده‌ی لبه‌های پروفیل

-سایز دهنده

-سرد کننده

-قسمت خم‌کاری

-اره خودکار

-میز تخلیه

روش تولید پروفیل و مزایا و معایب هر روش

 

تولید پروفیل به روش غیرمستقیم:

در تولید پروفیل به روش غیرمستقیم، ورق با روش شکل‌دهی لبه، شکل‌دهی مرکزی و همچنین شکل‌دهی شعاع، ورق فولادی به لوله تبدیل شده و طی فرآیندهای بعدی به پروفیل موردنظر تبدیل می‌شود.

 

مزایای تولید پروفیل به روش غیرمستقیم:

-در تولید پروفیل و قوطی به روش غیرمستقیم، زمانی که یک لوله در بخش فرم‌دهی تولید شد، می‌توان قالب دستگاه سایزدهی را عوض کرده و با ارسال به سمت ماشین‌های بدون جوش، پروفیل‌های متنوعی را تولید کرد.

-همچنین در روش غیرمستقیم می‌توان از نهایت توانایی دستگاه‌های جوش استفاده کرد. به همین دلیل، سرعت تولید در روش غیرمستقیم بالاتر از روش مستقیم است.

-از آنجایی که لبه‌ی پروفیل‌های تولید شده با روش غیرمستقیم گرد هستند و حالت نوک‌تیز ندارند، در نتیجه میزان شکستگی در آنها کمتر است.

 

معایب تولید پروفیل به روش غیرمستقیم:

-لبه محصول تولید شده گرد است

-فاصله ضلع‌ها دقت و ظرافت کمتری نسبت به روش مستقیم دارد

-جوشکاری آن دقت و ظرافت کمتری نسبت به روش مستقیم دارد

  •  

تولیدکننده پروفیل آهن:

کارخانه شاهین فلز سپاهان تولید کننده انواع پروفیل آهن، لوله و قوطی می باشد. این کارخانه خدمات نواربری (رشته بری) ورق فولادی ارائه می کند.

خدماتی مانند:

-پوشش ضد خوردگی زینک فلیک (محافظ خوردگی آهن و فلزات)

-آزمایشگاه تست سالت اسپری

را به مشتریان ارائه می کند.

shahinfelezsepahan

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
پروفیل باز و بسته روش تولید پروفیل فولادی پروفیل و انواع آن فلزاتی که از پروفیل ساخته شده اند کدامند خط تولید پروفیل قیمت خط تولید پروفیل آهنی تولید پروفیل قوطی فروش خط تولید پروفیل دست دوم روش تولید پروفیل و مزایا و معایب هر روش پروفیل های فلزی روش تولید پروفیل و مزایا و معایب پروفیل چیست کاروفناوری هشتم ساخت خط تولید پروفیل خط تولید لوله و پروفیل روش تولید پروفیل روش تولید پروفیل درب و پنجره روش تولید پروفیل آلومینیوم روش تولید پروفیل قوطی روش تولید پروفیل آهن روش تولید پروفیل های صنعتی روش تولید لوله و پروفیل تولید پروفیل z خط تولید پروفیل فلزی کارخانه تولید پروفیل خط تولید پروفیل گالوانیزه تولید پروفیل آلومینیوم تولید پروفیل تولید پروفیل کناف تولید پروفیل پی وی سی تولید پروفیل فولادی تولید پروفیل آلومینیوم اراک تولید پروفیل آلومینیومی تولید پروفیل سبک تولید پروفیل آلومینیوم در اصفهان قیمت و وزن پروفیل قیمت قوطی 2*2 قیمت پروفیل سبک درب و پنجره قیمت پروفیل 20*20 خرید پروفیل مبلی کانال قیمت پروفیل قیمت پروفیل و نبشی قیمت قوطی 40*80 امروز خرید پروفیل آلومینیوم خرید پروفیل خرید پروفیل استیل خرید پروفیل قاب عکس خرید پروفیل آلومینیومی خرید پروفیل آلومینیوم شیاردار خرید پروفیل شیاردار خرید پروفیل قوطی در اصفهان خرید پروفیل آهنی خرید پروفیل صنعتی قیمت پروفیل کنگره قیمت پروفیل اصفهان قیمت پروفیل امروز پرشیا قیمت پروفیل قیمت پروفیل ۲�۲ قیمت پروفیل سبک قیمت پروفیل آلومینیوم قیمت پروفیل استیل قیمت پروفیل بر رونیکس قیمت پروفیل در و پنجره قیمت پروفیل 20

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
خواص معجزه آسای گوشت بوقلمون
خواص گوشت بوقلمون علاوه بر اینکه به تامین ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید برای بدن منجر می‌شود، در بهبود و جلوگیری از ابتلا به برخی از بیماری‌ها نیز موثر خواهد بود. در ادامه به بررسی تمام این فواید خواهی...
ادامه مطلب >
دستیابی دانشمندان ایرانی به واکسن اُمیکرون
کارخانه تولید کننده واکسن کوو ایران برکت از تولید واکسن اختصاصی اُمیکرون و کسب موفقیت آن در تست حیوانی خبرداد.
ادامه مطلب >
خواص کامل نارگیل ، میوه ای برای سلامت و زیبایی
میوه نارگیل دارای فواید و خواص شگفت انگیزی است، از خواص میوه نارگیل می توان به آب کردن چربی شکم، تقویت انرژی، مبارزه با خشکی پوست و درمان پوست چرب اشاره کرد.
ادامه مطلب >
شیره و ارده در طب سنتی و تاکید به خوردن آن
شیره ارده یکی از مواد مغذی است که مصرف آن خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد و کاهش وزن و درمان ضعف عمومی تنها چند نمونه از خواص عالی شیره ارده می باشد.
ادامه مطلب >
کمبود ویتامین B12 چه بلایی سرمون میاره؟
ویتامین B12 فواید درمانی بسیاری روی عملکرد بدن هر یک از ما دارد که در صورت کمبود این ویتامین در بدن، شاهد رخ دادن برخی اتفاقات خواهیم بود که عبارتند از...
ادامه مطلب >
وزنتو بگو تا بگم روزی چند لیوان آب باید بخوری
نوشیدن 8 لیوان آب در روز برای همه افراد مناسب نیست. میزان آب مورد نیاز بدن هر فرد با دیگری متفاوت است و می توانید آن را با توجه به وزن خود محاسبه کنید.
ادامه مطلب >
پوشیدن کفش پاشنه بلند خوبه یا بد؟
بسیاری از خانمها که به زیبایی و مد اهمیت بسیاری می دهند نمی توانند پوشیدن کفش پاشنه بلند را کنار گذاشته و عوارض آن را قبول دارند.به این افراد باید گفت که این گونه کفشها همیشه هم بد نیستند.
ادامه مطلب >
تغذیه ماه اول بارداری ، چی بخوریم و چی نخوریم؟
تغذیه خود را در ماه اول بارداری که اهمیت بسیاری برای سلامت جنین و مادر دارد اصلاح کرده و در این ماه از لبنیات و سبزیجات غافل نشوید و از خوردن گوشت خام و غذای دریایی پرهیز کنید.
ادامه مطلب >
با خواص بی نظیر سیب زمینی آشنا شوید
سیب زمینی به‌دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان برای رژیم غذایی ورزشکاران نیز بسیار مناسب است. در این مقاله همراه ما باشید تا خواص سیب زمینی را به‌طورکامل تشریح کنیم.
ادامه مطلب >