شنبه, 29 اردیبهشت,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

آموزش پخت و طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر


آموزش پخت و طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

مرغ شکم پر یکی از غذاهای پرطرفدار با طعم بسیار دلچسب و لذیذ است که برای پذیرایی ها و محافل رسمی بسیار مناسب می باشد.

درست کردن مرغ شکم پر بدون فر:

یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد.

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر مجلسی

مواد لازم مرغ شکم پر:

  • مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو

  • گردو : 5 عدد درشت خرد شده

  • آلو  بخارا : 12 عدد

  • گوجه  فرنگی : 2 عدد

  • لیمو : 1 عدد

  • پیاز: 1 عدد بزرگ

  • هویج : 1 عدد

  • سیر : 2 حبه

  • نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری

  • زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر

  • نمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازم

  • زعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری

  • رب  گوجه  فرنگی : یک قاشق غذا خوری

  • آب  نارنج یا آب غوره : یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی:

ابتدا باید مرغ را تمیز کنید و بدون اینکه به پوست رویی آن صدمه ای بزنید چربی و مواد داخل شکم مرغ را خارج کنید.

بعد آن را خوب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.

در این فاصله به سراغ مواد داخل شکم مرغ میرویم . گوجه فرنگی را حلقه حلقه برش بزنید. پیاز را از وسط نصف کنید و داخل قابلمه ای کوچک مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

بعد نصف پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس یک حبه سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد ز رشکهای شسته شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید . مراقب حرارت زیر قابلمه باشید تا ز رشک ها نسوزند.بعد نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید . بعد از کمی تفت دادن گردو ها و 7 عدد آلو را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و بعد حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر با قابلمه

نحوه مزه دار کردن مرغ:

در مرحله بعد به سراغ مزه دار کردن مرغ میرویم که آب آن کاملا گرفته شده . با یک چاقوی تیز از داخل شکم مرغ در قسمت سینه چند برش ایجاد میکنیم که حالت کانالی شکل پیدا کند به طوری که به قسمت رویی مرغ آسیبی نزند.

بعد داخل شکم مرغ و قسمت هایی که شیار ایجاد کردیم نمک می مالیم .لیمو را از وسط نصف کنید و آب نصف آن را داخل شکم مرغ بریزید.و چند ورق گوجه را در کف شکم مرغ بچینید و در آخر موادی را که برای داخل شکم مرغ تفت دادیم را داخل شکم مرغ میریزیم.سپس روی آن چند ورق دیگر گوجه فرنگی و مقداری آب لیمو میریزیم.

با یک نخ و سوزن تمیز و ترجیحا مخصوص آشپزی شکم مرغ را میدوزیم. بعد پاهای مرغ را از دو طرف ببندید و به هم متصل کنید.

اینبار سطح رویی مرغ را کاملا با نمک آغشته کنید.

مرغ شکم پر مجلسی

روش درست کردن مرغ شکم پر

قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و وقتی روغن داغ شد نصف دیگر پیاز را داخل آن خلال کنید تا نرم و سبک شود. سیر را هم خرد کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید . کمی که پیاز و سیر را تفت دادید در گوشه ای از قابلمه جمع کنید و مرغ را داخل قابلمه بگذارید تا سرخ شود. وقتی یک طرف مرغ سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.

بعد از سرخ شدن مرغ به آن نمک ، فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و داخل قابلمه 2 لیوان آب جوش بریزید . هویج را حلقه کنید و در اطراف مرغ داخل قابلمه بریزید .

5 عدد آلوی مانده را هم داخل قابلمه بریزید.نصف لیمو را به صورت حلقه ای برش بزنید و به همراه بقیه حلقه های گوجه فرنگی مانده روی مرغ قرار دهید.

دقت کنید تا حلقه های لیمو داخل قابلمه نیفتد.در قابلمه را میگذاریم و صبر میکنیم تا مرغ نیم ساعت بپزد.

 

در این فاصله سس مرغ را آماده میکنیم

قابلمه ای را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزم و یک قاشق رب گوجه را داخل آن سرخ میکنیم ، بعد به آن یک قاشق غذا خوری آب نارنج و یا آب غوره به همراه کمی نمک و یک فنجان آب جوش اضافه میکنیم و منتظر می مانیم تا سس به جوش بیاید.بعد از قل خوردن سس ، زعفران سائیده شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کمی بجوشد.

مرغ شکم پر حرفه ای

مرغ شکم پر

برداشتن لیمو ها از روی مرغ

بعد از نیم ساعت زمانی که از پخت مرغ گذشت در قابلمه را باز کنید و لیموها را از روی مرغ بردارید و دور بریزید .گوجه را داخل آب مرغ بریزید. مرغ را زیرو رو کنید و دقت کنید تا پوست مرغ پاره نشود.

حالا سسی را که آماده کرده بودید به فرچه به تمام سطح رویی مرغ بمالید و اضافه سس را داخل آب مرغ بریزید و اجازه دهید مرغ با حرارت کم یک ساعت دیگر هم بپزد.

بعد پخته شدن مرغ ، آن را از قابلمه خارج کنید و با روغنی که داخل سس مرغ داخل قابمله است روی مرغ را با فرچه چرب کنید و بگذارید داخل فر از قبل گرم شده تا به مدت 5 تا 10 دقیقه مرغ گریل شود و پوست روی آن برشته شود. ( فر بالا را روشن کنید).

 

مرحله نهایی و تزیین مرغ

مرغ آماده شده شکم پر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با آب مرغ و کمی خلال پسته و بادام تزیین کنید.در هنگام سرو نخ را هم از مرغ جدا کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد مرغ شکم پر:

-مرغ شکم پر جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
-زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
-و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
-مرغ شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
-همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
-توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار در فر مرغ شکم پر بدون فر نی نی سایت طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر تصویری طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی در قابلمه طرز تهیه مرغ شکم پر ساده طرز تهیه مرغ شکم پر شیرازی طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر نی نی سایت طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر ساده طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر با رب انار طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر در قابلمه طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر و در قابلمه طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر خوشمزه طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر در توستر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی طرز تهیه مرغ شکم پر خاور خانوم طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی طرز تهیه مرغ شکم پر نواب ابراهیمی طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر با فویل طرز تهیه مرغ شکم پر طرز تهیه مرغ شکم پر در اینستا تهیه مرغ شکم پر در فر تهیه مرغ شکم پر تهیه مرغ شکم پر مجلسی تهیه مرغ شکم پر در قابلمه تهیه مرغ شکم پر با فر تهیه مرغ شکم پر در سولاردام تهیه مرغ شکم پر در توستر تهیه مرغ شکم پر شمالی تهیه مرغ شکم پر با قابلمه تهیه مرغ شکم پر سوخاری تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر مجلسی مرغ شکم پر ساده مرغ شکم پر مجلسی در قابلمه مرغ شکم پر در توستر مرغ شکم پر در فر مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار مرغ شکم پر با کشمش و گردو مرغ شکم پر شمالی مرغ شکم پر جنوبی مرغ شکم پر در قابلمه مرغ شکم پر در فر با فویل مرغ شکم پر مازندرانی مرغ شکم پر با رب انار مرغ شکم پر داخل فر مرغ شکم پر جوادجوادی مرغ شکم پر با برنج مرغ شکم پر

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
جدیدترین مدل های هودی مردانه شیک +راهنمای خرید
شاید این موضوع برایتان عجیب به نظر برسد، اما قرن هاست که خانم ها و آقایان از هودی استفاده می کنند. ریشه کلمه هود (Hood) به واژه (Hod) از زبان قبیله ای از ژرمن ها در قرن ۵ میلادی باز می گردد که به معن...
ادامه مطلب >
آموزش استفاده از دستگاه موم داغ کن یا ذوب وکس
اصلاح صورت و نقاطی از بدن با موم یا همان شمع های مخصوص همواره یکی از بهترین روش های از بین بردن موهای زائد در میان افراد و به ویژه بانوان بوده و هست.
ادامه مطلب >
بررسی اپیلاتور یا اپیلیدی + نحوه استفاده و راهنمای خرید
روش های بسیار زیادی برای رفع موهای زائد وجود دارد، که هریک مزایا و معایب خاص خود را دارند. برای مثال شما می توانید موهای خود را به وسیله موم، کرم های موبر، تیغ، موچین یا هر روش دیگری حذف نمایید. البت...
ادامه مطلب >
چطور موهای خود را با دستگاه بابلیس فر کنیم؟
یکی از جذاب ترین مدل آرایش مو برای خانم ها فرکردن مو است. برای فر کردن مو راه های مختلفی وجود دارد که افراد می توانند برای این کار به آرایشگاه مراجعه یا این که با استفاده از دستگاه فر کن خانگی، خود ا...
ادامه مطلب >
راهنمای استفاده و خرید اتو مو کراتینه + ویژگی ها
ساختار مو از ماده پروتئینی تشکیل شده است که به آن کراتین می گویند. کراتین نوعی پروتئین طبیعی است که ذاتا در موی همه ی افراد وجود دارد. کراتین از زنجیره های طولانی اسیدهای آمینه تشکیل شده است. این ماد...
ادامه مطلب >
سشوار چرخشی چیست و چه کاربردی دارد؟ بررسی مزایا و معایب
سشوارهای چرخشی نسل جدیدی از سشوارها هستند که علاوه بر تولید هوای گرم، می توانند از برس های قابل چرخش با امکان تغییر چرخش استفاده کنند و توسط کاربر در جهت دلخواه حرکت کنند.این سشوارها از ترکیب سشوار و...
ادامه مطلب >
چطور با دستگاه بافت مو، موهای خود را ببافم + راهنمای خرید
بافتن موها همیشه یکی از لذت های وصف ناشدنی برای بانوان و دختر خانم ها در سنین مختلف بوده است که اغلب بصورت دستی و با صرف زمان زیادی صورت می گرفته است که اکنون می توان با کمک تکنولوژی و وجود دستگاه ها...
ادامه مطلب >
راهنمای خرید و استفاده از قیف خامه زنی برای تزیین کیک و شیرینی
کیک پزی و شیرینی پزی از حرفه هایی هستند که نیاز به دقت و مهارت بسیار دارند. اگرچه یادگیری این دو هنر بسیار لذت بخش است، اما نکات ریز و درشتی دارد که لازم است آن ها را نیز یاد بگیرید. یکی از مهم ترین ...
ادامه مطلب >
تفاوت پولوشرت مردانه با تی شرت در چیست؟
در واقع به تیشرتی که دارای یقه باشد، پولوشرت (polo shirt) گفته می شود. پلوشرت ها دارای یقه های برگردان و دکمه دار هستند که تعداد دکمه در آن ها متفاوت است. اکثر ورزشکاران بخصوص ورزشکارانی که در رشته گ...
ادامه مطلب >