شنبه, 15 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!


این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!

فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود.

اشتباه رایج خانمهای خانه‌دار در فریز کردن گوشت

شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌ خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به خاطر همین تصمیم گرفتیم که در این قسمت اطلاعاتِ مربوط به سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها در مورد اشتباهات فریز کردن گوشت را در اختیارتان قرار دهیم.

هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

گوشت خورد شده

 

دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آن ها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

 

مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای.کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.

 

فریز کردن گوشت

 

بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌ های باردار، اگر با این باکتری ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌ های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می دهد.

 

گوشت پخته شده را زیاد داخل یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید مدت زمان طولانی داخل یخچال بگذارید؛ همچنین از قرار دادن آنها داخل فریزر هم خودداری کنید. هرچقدر این زمان طولانی تر باشد، مضرات آن گوشت افزایش پیدا می کند. بیشترین حدی که می توانید گوشت پخته شده را نگه دارید، این است که آن را به مدت یک هفته داخل دمای 40 درجه فارنهایت در یخچال قرار دهید. در غیر این صورت اجازه بیشتری برای نگهداری از گوشت پخته شده داخل فریزر یا یخچال ندارید.

 
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
حکم شستن گوشت روش بسته بندی گوشت خورشتی شستن گوشت با مایع ظرفشویی گوشت را خام فریز کنیم یا پخته شستن گوشت نی نی سایت بسته بندی گوشت خورشتی برای دو نفر بهترین زمان مصرف گوشت قرمز روش بسته بندی گوشت خورشتی نی نی سایت ظرف فریزری دیجی کالا قیمت ظروف فریزری هوم کت علت سفید شدن گوشت قرمز علت سبز شدن گوشت گوسفندی لکه های سفید روی گوشت فریز شده نی نی سایت ظرف فریزری گوشت علائم خراب شدن گوشت در فریزر گوشت خراب شده در فریزر مضرات گوشت فریز شده گوشت چند ساعت بیرون بمونه خراب میشه نی نی سایت شستن گوشت قبل از فریز بهترین روش برای نگهداری گوشت چیست مدت زمان نگهداری گوشت در فریزر بیرون ماندن گوشت از یخچال نی نی سایت نگهداری گوشت در زمان قدیم شرایط نگهداری گوشت بوقلمون نگهداری گوشت در روغن نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت ماهی در فریزر نگهداری گوشت بدون یخچال طرز نگهداری گوشت قورمه نگهداری گوشت در مسافرت نگهداری گوشت پخته در یخچال نگهداری گوشت پخته در فریزر نگهداری گوشت خارج از یخچال نگهداری گوشت چرخ کرده نگهداری گوشت کوبیده در فریزر نگهداری گوشت در فریزر نگهداری گوشت مرغ در فریزر نگهداری گوشت شرایط نگهداری گوشت در قصابی زمان نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت در دمای اتاق حق الحفاظ چیست تعرفه نگهداری کالا در سردخانه ۱۴۰۰ سردخانه های تهران تعرفه باسکول ۱۴۰۰ سردخانه های اطراف تهران سردخانه میوه در تهران قیمت سردخانه برای نگهداری میوه نحوه محاسبه تعرفه سردخانه

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
بهترین بی بی چک و نحوه تست بارداری در خانه
بارداری لذتی وصف نشدنی برای خانم ها به همراه دارد. بارداری گاهی با برنامه ریزی و گاهی بی خبر رخ می دهد. در هر صورت زمانی که یک خانم احساس کرد که ممکن است باردار باشد به فکر انجام تست بارداری میفتد.  ...
ادامه مطلب >
ترفندهایی برای از بین بردن حشرات برنج و حبوبات
شاید برای خیلی از شما این اتفاق بیفتد که برنج و حبوباتتان دارای حشرات ریزی شده باشند. برای خلاص شدن از این حشرات و جلوگیری از آمدن آن ها راه حل هایی وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
ادامه مطلب >
کچه دوزی چیست؟آشنایی با هنر کچه دوزی
کچه دوزی یکی از هنرهای نوین و در عین حال بسیار جذاب است که دارای قاعده و قانون و الگو نیست در این هنر باید از خلاقیت بالایی برخوردار باشید؛ همین طور که گفتیم الگوی خاصی ندارد و باید با استفاده از خلا...
ادامه مطلب >
ترفندهای مهم تمیزکاری خانه
ترفندهای تمیز کردن خانه در سه سوت شیوه ای ابتکاری برای نظافت لوازم منزل است. با همین مواد ساده ای که در هر خانه ای پیدا می شود می توانید انواع لکه های چربی، جرم های سخت و کثیفی ها را پاک کنید.
ادامه مطلب >
از بین بردن لکه انار از روی لباس و دست
با توجه به آمدن فصل انار این میوه ی خوشمزه , دانستن روش های از بین بردن لکه انار از روی لباس به دردتان میخورد.
ادامه مطلب >
کاپ قاعدگی چیست؟ نحوه استفاده، مزایا و معایب آن
کاپ قاعدگی یا فنجان قاعدگی و یا به اصطلاع کمتر رایج کاپ پریودی، نسل جدید محصولات بهداشت قاعدگی در جهان و جایگزین نوار بهداشتی و تامپون است که اخیرا مورد توجه بانوان در کشورهای توسعه یافته قرارگرفته ا...
ادامه مطلب >
۶ اشتباه رایج برای تمیز کردن سرویس بهداشتی!
نظافت سرویس بهداشتی از کارهایی است که رسیدگی به آن اهمیت ویژه‌ای دارد. سرویس بهداشتی با توجه به این که بسیار آلوده است، نظافت آن هم به مراتب از جاهای دیگر منزل سخت‌تر است. شما حتی بدون استفاده از پاک...
ادامه مطلب >
ترفندهای سریع شستن ظروف در خانه
برای شستن ظروف با دست، می‌توانید به دو شیوه استفاده کنید. یکی استفاده از سینک ظرفشویی دوتایی و دیگری برای کسانی که یک سینک ظرفشویی در آشپزخانه دارند. هرچند، در هر دو حالت کارهایی که باید انجام دهید ت...
ادامه مطلب >
راهنمای خرید سرویس قابلمه استیل شیک و جدید
استفاده از وسایل آشپزی استاندارد یکی از اصولی است که باید بسیار به آن توجه شود. قابلمه های با کیفیت بالا هیچ ماده اضافی یا مضر به غذا اضافه نمی کنند و غذای سالم را در اختیار شما قرار می دهند.امروز در...
ادامه مطلب >