جمعه, 14 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز


تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز ؛ فلفل پاپریکا با فلفل قرمز چه فرقی دارد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

 

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

 

 

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).

پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.

خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل قرمز هم باشه اما پودر فلفل قرمز فقط و به طور خالص از خود فلفل قرمز تهیه میشه.

 

آشنایی با دیگر خواص فلفل پاپریکا

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص فلفل پاپریکا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

 

آشنایی با فلفل پاپریکا

پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده تهیه می‌شود.

این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وجود منابع بی نظیر معدنی و ویتامین‌های فراوان در این ماده گیاهی سبب شده است

تا این ماده به عنوان یک ماده غذایی مفید و ارزشمند در تمامی جهان شناخته شود.

پاپریکا یکی از ادویه های پر خاصیت پودری شکل برای خوش طعم و خوش رنگ کردن غذا است

که با آسیاب کردن فلفل خشک گیاه Capsicum annuum به دست می آید.

این ادویه که از محبوب ترین ادویه جات سراسر دنیا می باشد رنگ نارنجی قرمز و طعم تند ملایم دارد

اگرچه انواع مختلف شیرین و دودی و رنگ زرد آن نیز یافت می شود.

پاپریکا، طعمی ملایم یا تند دارد. دارای طعمی متفاوت است.

اگر چنانچه ذائقه شما به تندی عادت دارد می‌توانید از فلفل دلمه ای خشک شده و فلفل تند آسیاب شده بیشتری در آن استفاده کنید.

پاپریکا در واقع یک نوع فلفل است با طعم های متفاوت شیرین، تند، دودی است

و زمانی که به روغن گرم شده اضافه شود طعم آن مشخص خواهد شد.

 

طرز تهیه فلفل پاپریکا

ابتدا فلفل دلمه ای قرمز را بشویید و بعد از خشک کردن از وسط به دو قسمت برش بزنید.

دانه های سفید آن را جدا کنید و فلفل را سیخ کنید. اگر قلمو در دسترس دارید آن را آغشته به روغن زیتون کنید.

فلفل اغشته به زیتون را روی شعله گاز قرار دهید و زمانی که روی سطح آن سیاه و کاملا سوزانده شد

فلفل بعد از خنک شدن را داخل کیسه فریزر قرار دهید تا کاملا عرق کند.

این کار باعث خواهد شد تا پوست سیاه فلفل راحت از روی آن جدا شود . بعد فلفل را روی تخته خرد کنید.

فلفل خرد شده را با آبلیمو، سیر، پیاز و باقیمانده روغن زیتون با دستگاه میکسر له کنید و با ترکیب آن یک پوره بدست خواهد آمد.

 

انواع فلفل پاپریکا

پاپریکا از فلفل های بزرگ و معمولا قرمز رنگ گیاه Capsicum annuum به دست می آید. این گروه از فلفل ها شامل فلفل دلمه ای شیرین، فلفل چیلی و کاین می باشد.

پاپریکا در سه نوع اصلی تولید می شود که با توجه به نوع فلفل مورد استفاده و شیوه آماده سازی از نظر رنگ و طعم با هم متفاوت هستند.

پاپریکای شیرین علاوه بر طعم شیرین ته مزه دودی نیز دارد که می تواند به عنوان چاشنی داخل سالاد سیب زمینی و تخم مرغ استفاده شود.

پاپریکای تند نوع دیگری از پاپریکا است که معمولا به سوپ و خورش هایی همچون گولاش مجارستانی اضافه می شود.

پاپریکای دودی نیز طعم شیرین و دودی دارد و با مواد غذایی همچون برنج، عدس و لوبیا هماهنگ است.

 

فلفل پاپریکا در بارداری

تحقیقات نشان داده است در اثر مصرف این ادویه هضم و پردازش قندهای موجود در خون بهبود پیدا کرده

و از بروز بیماری دیابت در افراد عادی و دیابت بارداری در زنان حامله جلوگیری می شود.

حتما قبل از مصرف این نوع فلفل در دوران بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

 

فلفل پاپریکا سبز

فلفل پاپریکا سبز نوعی از این فلفل است که با فلفل دلمه ای سبز تهیه شده است.

 

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).

پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.

خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل قرمز هم باشه اما پودر فلفل قرمز فقط و به طور خالص از خود فلفل قرمز تهیه میشه.

 

فرق پاپریکا و فلفل دلمه ای

پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).

پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.

خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل دلمه هم باشه اما پودر فلفل دلمه فقط و به طور خالص از خود فلفل دلمه تهیه میشه.

 

فلفل پاپریکا در چه غذاهایی استفاده میشود

پاپریکا بیشتر در تهیه غذا های مجارستانی، هندی، اتریشی، اسپانیایی و مراکشی استفاده می شود.

مجارستان بهترین پاپریکا را از نظر کیفیت تولید می کند.

اپریکا یک ادویه همه کاره است (برای اضافه کردن طعم و رنگ به غذا استفاده می شود) به همین دلیل می توان آن را برای تهیه انواع سوپ، خورش، سالاد، پلو، خوراک لوبیا، خوراک عدس و خوراک سبزیجات استفاده کرد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
چطور ته چین اسفناج و مرغ مجلسی و لذیذ درست کنم؟
ته چین یک غذای مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه ایرانی است که با استفاده از ترکیب ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ و انواع گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود و عطر دلچسب و ظاهر زیبای آن هر فردی را به خود جذب می‌کند. ای...
ادامه مطلب >
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای یا کباب دیگی
 کباب تابه ای که به آن کباب دیگی هم می گویند مناسب کسانی است که می خواهند به لیست غذاهای کبابی تنوع بدهند. در این مقاله طرز تهیه کباب تابه ای یا دیگی را به ۳ روش به آبدار با گوجه فرنگی، بدون آب (در ت...
ادامه مطلب >
کسب و کار موفق از ایرانی تا آمریکایی
در این بخش قرار است مشاغلی را به شما معرفی کنم که توانسته اند با یک ایده جدید یا ریسک بزرگ، به موفقیت های بزرگی برسند. شاید مطالعه این قسمت از مطلب باعث افزایش انگیزه شما یا حتی الهام گرفتنتان از اید...
ادامه مطلب >
راههای موثر برای از بین بردن شوری غدا
گاهی اوقات زحمت زیادی برای درست کردن یک غذا می کشید؛ اما زمانی که کمی از مزه آن می چشید، متوجه می شوید که مقدار نمک آن زیاد است و غذایتان شور شده. در این شرایط چکار می کنید؟ غذایتان را دور می ریزید ی...
ادامه مطلب >
10 غذای نونی خوشمزه و سریع برای شام بهمراه دستور پخت
در راستای سوالات مهم شام چی بپزم، شام سبک چی بپزم، شام نونی چی بپزم و …10 نوع غذای نونی خوشمزه و سریع که برای شام می‌توانید درست کنید رو به همراه دستور براتون آماده کردیم پس با ما همراه باشید 
ادامه مطلب >
طرز تهیه چیز‌ کیک آلبالو بدون فر
این دسر ۴ هزار ساله با برش مشهور مثلثی‌اش یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین خوراکی‌ها در آن زمان محسوب می‌شده است. ۳۰ جولای (۸ مرداد) هر سال مصادف است با روز یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌های دست‌ساز بشر یعن...
ادامه مطلب >
13 کسب و کار خانگی با درآمد خوب و نحوه شروع آن
برای کسانی که هنوز هیچ کسب و کاری به نام خود ندارند، شروع یک کسب و کار کوچک می‌تواند ریسک کمتری به دنبال داشته و درصد موفقیت بیشتری هم برای آن‌ها ایجاد کند. نه‌تنها از جهت تحلیل بازار و رقبا بلکه درد...
ادامه مطلب >
طرز تهیه یه آیس پک شکلاتی خونگی
با درست کردن آیس پک شکلاتی، روزهای گرم تابستان رو برای خود و عزیزانتون خنک کنید و ازش لذت ببرید. این نوشیدنی محبوب رو به شکل های مختلف درست می کنند. همه افراد از کوچک و بزرگ، پیر و جوان اون رو دوست د...
ادامه مطلب >
طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه
اگه شما هم از اون دست افرادی هستین که تو فصل گرما خوردن غذاهای ساده  و خنک رو به غذاهای پختنی و گرم  ترجیح می دین خوب می دونید که یکی از این غذاهای فوری و خنک و دوست داشتنی و البته سنتی و پر خاصیت آب...
ادامه مطلب >